Det sista av sommaren och budskap för veckan

0

 

Lediga dagar

En fin vecka går mot sitt slut. I dag styr jag kosan mot storstaden igen. En vecka med återhämtning,valpbus och tystnad. Underbart väder sol och högsommarvärme. Som sista kvällen avslutades med ett blixtskådespel. Tysta blixtar lyste upp trädgården och träden. En sval vind kom. Men inget regn och inget muller.

Längtan

En del insikter landade också. Hur skönt det än varit. Så saknade jag min lilla familj och möjligheten att hälsa på barnbarnet. Så pass att det kändes litet ledsamt. Jag längtade oerhört starkt efter familjen. Att längta kan vara bra. För mig så blev insikten att inte åka ensam till lilla stugan i september. Utan istället vara hemma och ta tag i saker som inte hunnits med. Och enbart besöka landet på helgen. Och då med make och kanske,kanske tonåringen. Så vi tillsammans kan göra höst i odlingsbäddar och rabatter.

Valplycka

En stor anledning till en vecka ensam i vårt lilla paradis. Var, bla vila och återhämtning inför en mer tuff period rent arbetsmässigt. Men också för att ha det enkelt med hundarna och den lilla valpen. Jag hämtade henne för drygt en vecka sedan. Fick ett fint dygn i Hälsingland. Jag har bestämt att jag åker dit igen med valpen och hennes mormor som också är min. Den här lilla, lilla tiken hälften så stor som sina syskon. Är en framåt liten tjej. Snabb som en vessla och vet vad hon vill. Och det är bra för detta är min första valp jag får ha “från början”. Yngsta innan dess har varit halvåret eller mer. Hon tog oss med storm. Och först kvällen hemma så bryter hon isen och leker sig trött med de äldre hundarna och oss. Vi behöver henne helt enkelt. Särskilt efter förlusten av vår älskade clown till hund.

Budskap för veckan

Du är älskad mer än du kan greppa. Vila i det denna vecka släpp taget om gammal som inte gagnar dig längre. Rena dig själv och ditt hem. Du behöver inte hålla fast vid det gamla. Du kan och får släppa taget. Låt kärleken få ta plats istället. Var öppen för att ta emot det som du förtjänar så väl.

❤️ Med Kärlek❤️

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke