Hälsningar från mig och mina kort.

0

Frostigt

Nu är senhösten verkligen här på allvar. I morse precis när solen vaknat tog jag en tur på tomten här i stugan. Gräset knastrade under trädgårstofflorna. Hundarna skyndade sig att göra vad de skulle. Sprang sedan in till morgonbrasan och värmen under ullfiltarna.

Hela vår storstuga är proppad med växter och utomhustextilier som skall vinterförvaras. Vi har inte hunnit med att städa inne. Än finns att göra ute. Och innan vi åker i dag skall både växter upp ur jorden och ner.

Andligt

Här i vår lilla stuga känner jag mig mer i samklang med allt. Så en del andligt arbete har det blivit denna helg. Mellan matlagning, städdag, hundpromenader, allmänt fixande inför måndag och jobbstarten.

Hur gör jag?

När jag drar kort för bloggen gör jag inte det för än själva blogginlägget är skrivet. Med andra ord är kortet/korten inte dragna/lagda i förväg. Ofta är jag som i skrivande stund på”landet”. Så jag tar en tur runt trädgården med mina kort drar för det mesta dem ute. Vet faktiskt inte varför jag gör så. Men det känns bra.

Budskap

Denna gång kommer budskapet från en av mina två första kortlekar. Wicca oracle cards.

Av Nada Mesar,Lunaea Wheatherstone och bilder av Chatrya Hemharnvibul.

 

Förändringens vindar kommer in i livet. Det kan vara både i stort som i smått. Dags att släppa taget om gammalt. Det är inte alltid så enkelt. Men att släpa runt med en tung “ryggsäck” bromsar dig. Försök att vara öppen för nya saker,tankar och/eller händelser. Din åsikt räknas, så även dina insatser både inom familjen och utanför. Våga nu att stå för det du vill ha sagt/gjort. Ta rodret och var den där förebilden som du vill vara och faktiskt är.

Det handlar även om djur i er närhet. Lyssna på vad de har att förmedla. Och glöm inte att även det djur som är på andra sidan regnbågsbron också finns vid din sida. Det kan också vara så att nytt andedjur/kraftdjur/totemdjur visar sig i dina drömmar. Våga följa med och lyssna vad de har att säga.

❤Med Kärlek❤

Följ mig gärna på

FB;Fru MagIka

Instagram ;fru.magika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke