Budskap för torsdag och fredag.

0

Fullmånen

Fullmånen i helgen var enastående vacker och jag bjuder på en bild till. Har svårt att släppa hur vackert det var. Den kallas “Pink moon” på engelska.  Jag är inte särdels duktig på de olika månnamnen. Men de härrör ofta från olika faser i odlingsåret. Och om jag förstått det rätt så härör namnet från de första blommorna som brukar komma just där månen fick namnet och det skall vara en rosa vårflox. Det var i alla fall passande att ljuset på bilden antog en rosa ton.

Budskap för torsdag och fredag.

Veckans kort kommer från Mary-El Tarot.

Torsdag

En intensiv dag ligger framför en del av er. Mycket som händer på en gång. Och några av er kommer inse en del sanningar. De kan kännas som hårda och till viss del orättvisa. Men när allt lagt sig och det fått sjunka in kommer du se att det gav dig nya insikter. Det kommer kännas stormigt men du kan vila i att allt blir bra. Du vet vad du har och det du lanske “förlorar” behöver du inte längre.

Fredag

En fortsättning på gårdagens turbulens. Men mer på det andliga planet. Sluta älta”varför just jag”. Frustration och känslan av att sitta fast är falsk! Det är du som har för bråttom. Allt sker i sinom tid. Och just nu behöver du reflektera över det fina du har i livet. Någon av er skall ut eller är bortbjudna i kväll. Gå och denna gång ha inte så höga krav eller förväntingar. Släpp och låt kvällen bara vara en trivsam kväll. Då skall du se att du avslutar den med ett leende.

❤Med Kärlek❤

https://www.facebook.com/mrsmagika/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke