Hösthälsningar från mig och mina kort.

4

Avslut

Som ni vet har jag kämpat länge med att hitta balans i livet efter återkommen utmattning och mer därtill. Inte en vecka har jag sluppit försäkringskassans flåsande i nacken. De handläggare som i strid ström avlöst varandra, har nästan alla gemensamt att de inte varit/är bevandrade i bemötande. Spydiga kommentarer, egna åsikter om hur mina läkare skall behandla mig, nedlåtande och dömmande i sina sätt har varit mer regel än undantag.

Men nu stundar avslut på denna avskyvärda resa.

Litet djävlar anamma

Jag har samtidigt som jag arbetstränat sökt över 200 jobb. Ingen vågar anställa en utmattad tant. Det var en ny erfarenhet. Behovsanställning absolut. Men för en utmattad människa är timanställning inte ett alternativ. Dessutom en mycket stor risk…. för vad skulle hända om jag blev sjuk… tex i Covid 19. Tja, då skulle jag stå utan mer ersättning än de futtiga dagar jag är bokad för arbete. Så tillslut blev jag hederligt förbannad. Impulsivt och i lätt affekt ändrade jag sista meningen i mitt personliga brev. Skrev något i stil med “Jag är inte intresserad av timanställning. Så hör inte av er om det är vad ni tänker erbjuda!”.

Ångrade mig

Genast som jag skickade i väg den dagens skörd med ansökningar ångrade jag min något hätska mening i slutet av det personliga brevet. Tänkte att tja, nu har du satt din sista potatis hos de där arbetsgivarna! Två dagar senare ringer det. Och jag blev kallad på intervju!

Nu stundar 6 månaders provanställning. Med ett arbete vars tider gör att vi kan behålla våra hundar och jag ä n t l i g e n slipper försäkringskassan. Vad mer är,  jag kommer kunna ha utställning och visa mina pysselalster och kanske även sälja dem vad det lider.

Tuffa tider

Ja, jag vet att det kommer bli tufft första tiden. Att arbetsträna är en sak. Att jobba är en annan. Men med tid är jag säker på att balansen infinner sig. Så från och med slutet av oktober kommer min arbetsplats vara på söders höjder. Bara det är fantastiskt. Och nu kan jag, familjen och hundarna se framtiden i annat ljus.

Budskap för kommande vecka.

Ett Gudinnekort från Doreen Virtues Goddess Guidance.

Isis överprästinna, mångudinna och gudinna över gudomlig magi och alkemi.

Något gör att många av oss just nu, ser tillbaka på livet så här långt och kanske har vi också fastnat.

Det förflutna påverkar alltid. Händelser från barndomen eller kanske ett liv tidigare än detta påverkar det liv vi lever nu på ett negativt vis. Det är hämmande och får oss att “fastna” i mönster som inte för oss framåt. Isis kan bistå med styrkan att lämna/avsluta och med rak rygg se livet an med glädje och nyfikenhet på det som komma skall. Be henne om stöd och guidning i bön, meditation eller manifestation. Vad som klingar bäst för dig är det som du skall göra.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Anna den

  Låter helt fruktansvärt, det är ju faktiskt övergrepp du blivit utsatt för av handläggarna!

  Så stort grattis till nytt jobb och att du nu är av med FK!

  • frumagika den

   Tack
   Ja det jag skriver öppet om är inte de hemskaste upplevelserna. De spar jag litet på. Ja det blir så härligt att slippa allt detta trams?❤?

 2. Leischa den

  All lycka till dej?❤

  • frumagika den

   Tack ?

Lämna en tanke