April,april… Budskap för veckan som kommer

0

Skämt å sido

Hoppas ni inte blev lurade igår. Själv gick jag på ett och annat skämt. Så blev en del fniss. Vintern ute är inget skämt. Nu är längtan till våren stark hos mig.

 

Utbildning snart Medium

Nu har jag kommit en bra bit på väg. För några helger sedan gick jag en av delkurserna hos Elvfinginstitute. Camilla hade denna gång bjudit in Craig Morris från England som lärare. En intensiv helg blev det. Och mycket lärorik. Härliga möten med deltagare från hela Sverige. Nu skruvas kraven upp och det är dags för mig att kliva ur komfortzonen. Både roligt och läskigt på samma gång. Jag skall göra några mindre seanser sedan blir det privatsittningar för hela slanten. Dessa skall utvärderas av kunden. Pirrigt värre.

Budskap för vecka 14

Veckan börjar kanske inte som tänkt. Något blir inte precis som planerat. Stråk av besvikelse finns. Men det är precis tvärtom. Det är en uppmaning, lägg tid på att fundera hur du vill att saker och ting skall utvecklas och hur du vill fortsätta framåt. Ge dig den tiden att vända dig inåt. Svaren finns hos dig. Du är magisk och kan skapa det du önskar.Låt inte andra tala om för dig hur,vad eller vem du är. Låt ditt inre sanna jag hjälpa dig att vara ditt fantastiska jag. Gå den väg, ta de beslut som är för ditt bästa. Det blir hållbart i längden.

❤️Med Kärlek❤️

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke