Välkommen 2023

Oskrivet

Gott nytt år alla ni vackra. Önskar att förra årets sista dagar var bra för er. Nu ligger ett nytt år framför oss en oskriven bok. Hur året blir vet vi inte i detalj. Men vi har alla drömmar och förväntningar på det som komma skall.

Mer mål än drömmar

Vet ni, jag väljer att inte drömma allt förmycket. I år har jag delmål och mål. Att drömma om saker och händelser blir en del i att hålla fokus. Istället för att huka mig för vardagens stundtals tunga ansvar. Blir drömmarna en del i att affirmera det jag är på väg att genomföra. Livbojen mot målen.

Sluta!

Förra året började tungt och fruktansvärt motigt. Under en av de få meditationerna jag “unnade mig” hamnade jag i gränslandet mellan sömn och verklighet (nu vet jag att det var en lätt trance). Tankarna som irrar sig in var, jag vill inte ha mer av detta. Orkar inte mer av ditten. Med full kraft hör jag i mitt vänstra öra en kör av röster unisont nästan ryta -Vi är inte intresserade av vad i n t e vill ha. Det vet vi redan! Tala istället om vad du vill ha!

Våga

jag blev både litet rädd och chockad. Samtidigt som det blev ett slags nedladdning av redskap, kärleksfyllda förmaningar och vetskapen om att det var dags. Dags att våga önska in drömmarna min mun slentrianmässigt talade om.

Det tog skruv

Resten av året var litet som att åka racerbåt. När jag äntligen accepterade och förstod. Att det största hindret på min väg var jag själv och ingen annan. Tja då rullade det på.

Vad hände?

Oj, vad hände inte? Två nya arbeten. Utbildning. Nya och gamla vänner slöt upp. Några gick vidare åt annat håll. Jag trodde att det skulle göra ont. Men det blev en befrielse.

Gå min egen väg

Den största förändringen är att jag vågar sätta värde på mig själv. Jag är värd allt jag får uppleva. Värd det som kommer till mig nu. Jag är inte värd att att få gå min egen väg. Den är min och jag äger den. Att få vara sitt sanna jag är inget en är värd att få vara. Det är en självklarhet.

Inte alltid en räckmacka

En kan ju tycka att jag låter som jag dansar fram på en bädd av rosor nu. Och ja, jag gör det. I bland! Andra dagarna sliter jag hårdare än någonsinn. Gråter av både fysisk och psykisk trötthet. Tvivlar på allt och särkilt på mig själv. Men den stora skillnaden är att jag är omgiven av mycket mer godhet, glädje, uppskattning och likasinnade. Energier och individer som tror på mig,vill dela med sig, lära av mig och följa med på livsresan. Göra sin egen med och parallellt med mig.

Överflöd

Abundance på engelska. Ett av de vackraste orden om ni frågar mig. Och det handlar inte om pengar. Det handlar om relationer, möten med andra, att få åka den där racerbåten.  Goda samtal, insikter som för livet vidare framåt och uppåt. Och med ett sådant vackert, kärleksfyllt överflöd följer nya förutsättningar.

Tacksamhet

Vad jag är tacksam över har förändrats. Från en påklistrad tvångsmässig tacksamhet över livet (som var skit helt enkelt) Till en genuin förundran över magin jag själv kunnat/kan skapa. Och den jag får vara delaktig i att skapa med andra. Den tacksamheten värmer hela kroppen och gör själen lätt,rörd och berörd.

Gå vidare

Ett engelskt klok ord har följt mig genom åren. Men jag har inte till fullo förstått innebörden “Don’t stay where you are tolorated. Go where you are celebrated” . Jag förstår det nu. Sista sms:et jag fick 2022 löd;

“Gott Nytt år min älskade kollega”.

 

Buskap för årets första vecka

Detta kommer från morgonens meditation och universum.

Stanna upp, ge dig själv tid och se veckan an. Landa i det nya året. Planera klokt och hållbart. Färre mål gör vägen lättare och mer målinriktad. Strö kärlek över dig själv hellre än andra. Stråla som den vackra stjärna du är. Stanna upp ofta känn in. Är det rätt. Vad säger hjärtat och kärnan i själen. Låt saker bero, sov på dem. Sätt inte gränser för din själ sätt gränser för de som tar av den utan lov.

❤️Met Kärlek❤️

 

Andlig december och budskap för vecka 49

Pusta ut

I går kväll gjorde jag mitt förhoppningsvis sista arbetspass fram till julafton. Då jag går på igen. Älskar mitt arbete som undersköterska inom demensvården. Och som anställd i mars och över 50 så hade jag en hel del semester att ta ut. Semester i december. Det är första gången i mitt liv det händer. Men inte ovälkommet. Jag behöver pusta ut. Andas och vara bara “Fru MagIka”.

Andligt arbete, studier och praktik.

Förutom julstök skall jag lägga denna semester på mina Mediumstudier. Så redan på måndag är det dags för övningsseans i litet sällskap. Och självklart arbete på Tarotguiderna.se. I mitten av december blir det kurs i transmediumskap på Elfving Institute. Det skall bli oerhört spännande.

Vill du ha en personlig andlig reading eller ha en seans i ditt hem/ på ditt jobb?

Som studerande till Spritistiskt Medium ingår det att öva,öva,öva. Jag söker därför personer som önskar andekontakt, spirituell reading. Eller kanske t.o.m en liten seans hemma hos sig eller på arbetet som en liten treat för kollegor/personal? Kostnadsfritt. Bor du i Stockholm finns möjligheten att boka mig. För detaljerad information kontakta mig via mejl på mrsmagika@gmail.com

Budskap för v 49

Du oroar dig för många saker. Sömnlösa nätter och tankarna mal. Men inget är så stort och katastrofalt som du tror. Allt får oanade proportioner på natten. Skuggor och mörker leker med både syn,hörsel och uppfattningsförmågan. Vilket i sin tur ger mer oro. Du har haft mycket på dina axlar alldeles förlänge. Det i sin tur har gjort att du inte riktigt lyssnat på vad som sagts i det du nu är sömnlös över.  Du har skrattat bort det och lyssnat med ett halvt öra. Du löser vad det än är. Dock, behöver du sätta dig och ransaka din del av situationen. Vad du vill och behöver. Det är tid för reflektion innan du agerar. Använde de redskap du brukar. Meditation,motion och tid med dig själv. Det är dags att ta tag i det hela. Det är inte så jobbigt och tufft som du tror. När allt är sagt och gjort kommer en oerhörd lättnad inträda och sömen kommer tillbaka.

❤️Med Kärlek❤️

Vila och budskap för veckan som kommer.

Vila

Efter intensiva veckor kom jag till älskade “stugan” sent på fredagskvällen. Och sovit mestadelen av helgen. Vilan och återhämtningen kom äntligen. Än i dag kan jag ha svårt att slå av på takten. Särskilt när jag har roligt. Dock är det ett måste och nu var det verkligen på tiden. I grevens tid till och med. Därför blir det inte något ordentligt blogginlägg i dag. Utan jag går direkt på budskapet.

Budskap för veckan

Du har makten över ditt liv. Makten att skapa det du vill och önskar. Denna vecka talar korten om partnerskap. Passion och erotik som var redan förra veckan ligger kvar. Men också partnerskap som är helande. Det är djup vänskap och eller kärlek/passion. Tillsammans mår ni bra och är oerhört starka. Styrka och kärlek, tillsammas är de oövervinnerliga. Här talas det också om att göra rätt. Hålla den moraliska kompassen i rätt riktning. Vilket du klarar galant. Du vågar stå för det som är rätt och riktigt. Och vännen/kärleken står vid din sida.

❤️Med kärlek.❤️

 

Poddat med Vivi och Budskap för veckan.

Full fart. Inget stopp längre.

Full fart

Veckan som gått har varit intensiv. Mycket arbeta. Med både vård och intutivt arbete. Jag älskar båda mina arbeten. Och är väldigt tacksam för dem. Alla fina kollegor vill jag inte vara utan. Och nu när jag liksom kännt -ja nu är jag nästan i mål💪 Då öppnas nya dörrar och det är full fart framåt.

Bästa chefen all time! Vivi❤️

Podd med Vivi

Vivi kontaktade mig. Och huxflux blev det podd. Helt fantastiskt roligt. Jag begav mig till henne. Efter 3 nätter med arbete och sista dygnet var dessutom sömnlöst. Jag hann inte sova. Extremt nervös också. Men Vivi är proffs och en varm person. Hon fick mig att känna det som vi varit bästisar i all evighet. Så samtalen flöt på. Och jag ville inte sluta. Vi talade om allt mellan himmel och jord. Och fick pussar av Lizzy. Underbar vovva.

Starstrucked

Ja jag erkänner. Innan jag tog tag i min andliga resa. Följde jag Tv serien “Livet på andra sidan”. Och till min stora förvåning och glädje så hade Vivi en FB sida och jag började följa henne. Och nu, är hon min chef. Och jag har p o d d a t med henne. Som DET inte är nog. Går jag och utbildar mig till spiritistiskt Medium hos Camilla. Så båda grundarna till Mediumpodden finns i mitt liv.

Tarotutbildningen gjorde jag hos Veronica Näslund aka VeronicaSierska(finns på FB)

Inte ensam

Men hade aldrig kommit hit utan stöd. Jag har alltid brottats med låg självkänsla. Det är rätt tufft i mellan åt. Jag behöver ibland stöd och någon som puttar mig framåt. Och i min utveckling inom det mediala finns Veronica Sierska. Hon är den lärare som initierade mig i Tarotens magiska värld och som puttat mig framåt. Ibland nästan bokstavligen. Utan henne hade allt magiskt som sker aldrig hänt. Och nu får jag ha henne som vän dessutom.

Tacksamhet

Det låter säkert uttjatat. Men är evigt tacksam för dessa kvinnor. Det är de som står bakom att jag vågade och nu får leva livet med magi.

Erotik,djupa känslor, nya relationer.

Budskap för Vecka 47

Det handlar om förändringar. Saker som kommer in då andra har lämnat och givit plats för nytt. Nya tider. Det handlar om en relation som tar fart. Antingen en passion där ni möts och allt känns som första gången. Första kyssen,första älskogen. Erotik, starka och djupa känslor. Både manliga och kvinnliga energier som känner sig som unga på nytt. För andra är detta starten på en kotroversiell, djup och varaktig vänskap. Och då mellan manligt och kvinnligt. Det behöver inte betyda man och kvinna. Utan det är energierna som är det. Maskulint möter feminint. Dessa kort utstrålar en enomt kraftfull energi. Så håll i hatten denna vecka kan allt hända.

❤️Med Kärlek❤️

 

 

 

Hundlivet och Budskap för nästa vecka

Fullmåne

Denna veckas nattpass blev litet tuffare än vanligt. Kanske för att det var fullmåne. Många var oroliga, första natten sprang jag i princip hela natten. Så efter sista passet var jag rätt sliten och trött.

Hundlivet saknaden

Men trots tröttheten så fann jag orken att pyssla om mina små älsklingar . Det är en historia i sig. Men det skall jag ta en annan gång.  Något jag saknar från tiden som heltidsarbetande med hundar är hundfrisörs yrket och att hålla kurser. Dela med mig av mina kunskaper . Hjälpa ägare och hund till bättre kommunikation och förståelse för varandra. Det mesta arbetet är oftast med ägaren. Ge denne verktyg att kommunicera och förstå vad hunden säger.

Sparris och Vittra

Det är intressant att se sina egna hundar “prata”. Två av mina är fd vanvårdfall. Sparris har jag bloggat om för länge sedan.

Att hjälpa en hund

Han har kommit långt denne kille. Men hans eget språk med andra hundar är fortfarande torftigt. Och han förstår inte själv ibland vad han säger. Och kan bli sur och vresig när de andra hundarna svarar på vad han sagt. Men inte valpen Vittra. Hon har bestämt sig för att han är hennes bästis. I hennes lyckliga värld skall farbror Sparris leka med henne. Det vet han inte hur man gör. Men hon ger sig inte. Vad mer är så skall de också sova nära. Inte heller det är något SurSparris gillar. Att sova nära en annan hund, usch nej! han sover nära sin Mami punkt slut!

Lära gamla hundar sitta

Vittra är ensvis som synden. Och det ger hör och häpna resultat. Sparris har gått från att visa tänderna och morra åt henne till att taffligt försöka återgälda lekinviterna. Och till och med be om lek med min tonåring och försöka leka med hen också. Men det finaste är nog att Sparris accepterat att sova med en liten,bufflig valp. Hon knölar ner sig på/bredvid honom. Han morrar lite och hon borrar in sin nos i hans ena öra. “Pussar litet. Han å sin sida lutar huvudet mot henne för att få pussar i andra örat.

Med detta vill jag, som den gamla problemhundsinstruktören jag ändå är. Säga att jo, för det mesta går det att lära gamla hundar sitta.

Budskap för veckan som kommer

Denna vecka handlar om att tro på sig själv och våga ta chansen. Att inte hålla tillbaka. Det är något som pockar på. Men också något som håller tillbaka. Korten säger att du/ni har inget att förlora på att ta chansen. Vi är här och nu, släpp och ta chansen. Du/ni är medvetna om att vad det än är som ni håller fast vid redan är över. Ingen går runt med “köksoporna” i näven frivilligt inte heller du/ni. Om vi vill ha in nya saker måste vi släppa gammalt uttjänt. Chansen att förändra och skapa egna förutsättningar blir tydliga denna vecka. Du/ni är din/er egen lyckas smed. Och bara du/ni sätter gränserna för vad som kan skapas.

❤️Med Kärlek❤️

 

Budskap för veckan och blogg.

Förlåt

Ja jag har inte bloggat på 3 veckor. Så förlåt till er mina fina läsare. Livet kom i mellan. Både ris och ros. Jobbat intesivt för att sedan njuta en ledig vecka. Vaknade andra dagen på den ledigheten med förkylning. Hann bli frisk nog för att jobba och fira mitt älskade lilla barnbarn som fyllde ett år på självaste Samhain.

Mediumutbildning

Jag har också hunnit med en delkurs i avancerat mediumskap. Och vilken kurs. Min lärare är Camilla Elfving som driver ElfvingInstitute. Detta var min adra modul med Billy Cook och Camilla tillsammans. De två och alla kursdeltagare, wow säger jag bara. Och det är hårt arbete på dessa kurser. Intensiva och täta energier. Och jag hinner en kurs till innan jul. Den går utanför utbildningen. Men jag har önskat gå den i snart två år och blir det så. Transmediumskap och jag ser verkligen fram emot detta.

Budskap för veckan.

Det är några av er som sörjer en avslutad relation. Det är en hjärtesorg. Överlag finns det energier av förslust och avslut som hänger kvar från förra veckan. När det gäller hjärtesorg så sörj. Det känns inte som det ger något gott just nu. Men du/ni kommer se det senare. När ni/du fått perspektiv. Du/ni utvecklas nu och blir både starkare och mer säkra efter detta. Det handlar även om balans i livet att finna och eller uprätthålla den. Det är inte alltid roligt. Men livet är en mix av allt som sker. Ying och yang. Dåligt och bra. Tillsammans bildar de din, min vår livsväv. I sin helhet blir det vackert. Det är bara denna tid vi har detta liv. Så istället för att undvika jobbiga saker och situationer. Finn vägar att forcera hindren på vägen. Du/ni är värda att leva livet ni önskar. Men vägen dit är inte rak och resan dit är ett av målen. Börja med att söka svaren inom dig. Det kan handla om små saker som du redan vet och kan men inte tänker på. För en del av er handlar detta om studier/fördjupade kunskaper inom något. Och allt behöver inte kosta pengar. Mycket av kunskaperna finns i dig. Och mer finns att hämta i böcker.

En intensiv vecka på det andliga och själsliga planet. Det är dock inget som ni/du/vi inte klarar. Vi håller balansen och kan vila till helgen. Det som sker är för vårt högsta bästa och vi kommer se det framöver.

❤️Med Kärlek❤️

 

Känslosamma dagar och budskap för veckan.

Oro

Så kom dagen jag inte ville. Dagen vi fick information för det som stundar för ett av våra barn. FN tjänsten i ett varmt land på andra sidan jordklotet nästan. Upp till sex månader. Kanske ses vi till påsk. Men under informationsmötet inser jag att det nog snarare lutar åt valborg. Oron griper tag i mig. Tårarna kommer.

Mamma

Jag är mamma och tagit på mig att skydda mina barn. Nu är två av tre vuxna. De tar sina egna beslut. Jag kan försöka påveka men inte mer. De är starka mina barn. Går sin egen väg. Och jag får skörda det jag sått. Men fortfarande är jag inte mer än mamma, hönsmamma.

Avveckla

De åker för att avveckla insats i främmande land. De är välbevakade och väl skyddade. Men för mig spelar det ingen roll. Tanken på min flicka långt bort i ökenland gör att jag gråter hejdlöst. Samtidigt som jag är stolt. Jag beundrar mina barn. De föddes inte med silversked i munnen. Just denna låg på intensiven en månad efter hon föddes.

Stark

Hon och hennes syskon är starka. Och vi som anhöriga får all uppbackning vi kan behöva. Allt bara ett samtal bort. Jag måste bara samla mig litet. Jag har kramat och pussat på henne. Fått vara en hel dag med henne, syskon,svärsöner och barnbarn.

Månen

När vi åkte hem från denna militärvärld. Lös månen som en stor citron över inloppet till Stockholm. Och senare på kvällen spenderade jag en stund i hennes sällskap. I dag/kväll är hon alldeles full. Och vädret spår att vi får förundras över henne även i kväll.

Budskap för veckan som kommer

Ett arbete med det inre har startat.  Vilket i sin tur ger nya upptäckter om dig själv. Vi är inte bara en “sak” vi är komplexa varelser. Korten uppmanar oss att omfamna,bejaka och acceptera våra sidor. Ljus kan inte existera utan mörker. Det mörka behöver inte vara dåligt. Men det är ofta kraftfulla energier. Och vi behöver lära oss att samsas med dem. Finna balansen inom oss. Det kan finnas en ung manlig energi runt dig,eller så är det du som är den energin. Kraftfull med starkt libido. Rusa inte iväg i detta. Utan tänk efter. Både om du möts av energin eller är den. Förneka inte heller den mörka sidan av dig. Men låt inte den styra dig. Arbeta mot balans ljus och mörker i samklang.

❤️Med Kärlek❤️

Veckan som kommer når ni mig på Tarotguiderna.se

FrumagIka 210#

Idag söndag 8-11

Torsdag 13/10  23-01

Söndag  16/10 9-12

Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut

Kraftfullt budskap för veckan som kommer.

 

Budskap för veckan som kommer

Håll ut. Det kan kännas som du får ta emot litet mycket nu. Sådant som är överväldigande och till viss del inte borde landat i ditt knä. Samtal, diskussioner rena konflikter. Där du blir indragen på ett eller annat vis mot din vilja. Men du är delaktig och nu är det dags att rida ut denna “storm”. Och även om det känns som du skulle misslyckas,vilja backa så har det gått förlångt för att vända om denna gång. Du kommer klara det, inte bara med nöd och näppe utan med bravur. Du kan ana segerns sötma på tungspetsen om du känner efter. Det är en rörig vecka. Med många känslor. Det finns en man, manlig energi eller så är du den mannen,  Frestande, nöjd med livet och njuter av det. Det kan hetta till i relationen eller så möter du en man som får dig att tappa balansen. Överrumplas av hans utstrålning av lust och passion och önskan att smaka litet på dig med. Är du denne mannen så var varsam med de du sätter tänderna i.  Trots alla dessa känslor och täta energier denna vecka så är det ändå nödvändiga och förändringarna som kommer av denna vecka är bestående och det är positiva saker som kommer ut av allt. En helg med “litet flyt” avslutar veckan.

❤️Med Kärlek❤️

Budskap för veckan som kommer.

Ingen blogg

Denna söndag utgår bloggen. Men självklart kommer det budskap för veckan.

Budskap för veckan 

Något löser sig på det ekonomiska planet denna vecka. För flera av er. Andra står i begrepp att välja att fortbilda sig. Vilket är en strålande idé. Det kan bli utmanande i början men ge inte upp. Det planar ut och blir bra i längden. Det finns en viss risk för tjafs med någon i familjen. Troligen en partner. Men kan också gälla en förälder eller ett syskon. Det gäller inte någon större sak. Men det handlar om flera viljor och svårighet att komma överrens. Det kan gå över till nästa vecka innan ni jämkat ihop er och funnit en lösning. Men en lösning blir det. Som alla parter är nöjda med.

❤️Med Kärlek❤️

Att finna sitt sanna jag och budskap för veckan

Älskar du dig?

Jag har aldrig älskat mig. Under hela det liv jag minns,har det aldrig funnits någon kärleksfull eller förlåtande tanke. Om mig till mig. Låg självkänsla har följt mig. Jag har kunnat tycka jag är bra på mina yrken. Levt genom dem.

Vägen tillbaka

På vägen till återhämtning och tillfrisknande från utmattningen började något växa i mig. Att gå ett helt liv utan att älska mig själv. Oacceptabelt. Att slå så hårt på sig själv. Straffa sig själv genom överätning,nedvärderande beskrivningar. Känslor om att inte vara “värd” något eller någon. Det kunde inte fortsätta.

Jag tog tag i “mig” genom terapi. Där blev det också tydligt att jag egentligen inte visste vem eller vad jag var. När yrkesrollerna togs ifrån mig pga utmattningen, fanns ingen. Den upptäckten var smärtsam. Jag vet inte vem jag är? Sade jag till min teurapeut. -Vad är jag? Vem är jag?  Många inte alls vackra sanningar om mig kom fram. Som en lavin rasade de mot mig. Och rätt snabbt började saker förändras. I mig och runt mig. Jag fick redskap för ett bättre liv och en förståelse för andra och mig själv.

Kroppen,utseendet

Alltid sett mig som ful. Jag inte är lik min mamma. En fantastiskt vacker kvinna. -Tja du är inte lik din mamma! Kunde en släkting säga. -Hon är vacker. Så jag fick bli duktig och rolig. Eller det var rollen jag tog mig/som gavs mig. Det fanns ingen hejd på hur illa jag gjorde mig med nedsättande ord och attityd om/mot mig själv. Varken kroppen eller det inom mig höll måtten. Ful också. Men rolig och duktig.

Vem är ful

Det var fel. Men det såg inte jag. Det är  sorgligt att leva ett liv i föreställningen att en är ful. Vem är ful? Och vem bestämmer vad,vem som är vacker? I n g e n kan vara vacker om insidan inte är hel. Det gav mig modet att gå min egen väg. Att utforska mitt inre likväl som det yttre. Släppa på andras föreställningar om mig, vilka jag tagit som mina.

Naken i skogen

I torsdags tog jag mig till Hölö. Där i skogen träffade jag och 12 andra kvinnor (nästan alla okända för varandra), Wildherbarista aka Rebecca och When the black bird sings aka Jannica. Rebecca som är prästinna bland annat och Jannica som är fotograf. Där i skogens skymning, med en korp kraxande ovanför oss. Tog vi av oss kläderna under tystnad. Instruerades av Jannica. Stärkta av Rebeccas trummande lade vi oss, som en kropp i mossan. Kamerans slutare knäppte svepande. Vi ändrade läge, bytte plats allt under det suggestiva trummandet. Mina tårar och händer grävde sig djupt ner i mossan. Förundrad över min kropp och min själ som vågade och fick dela detta magiska. Nakna kroppar i samklang under en bar himel. Omslutna av skogen, träden och varandra.  Där hämtade jag mitt sanna.

Tacksam

Vi klädde oss och samlades vid en eld. Det samtalades om att hela oss inifrån. Allt under den stigande månen. Acceptans och kärlek genomsyrade hela ceremonin. Tillsammans i bön och avslut. Jag grät flera gånger under denna kväll. Av tacksamhet,lättnad,sorg,glädje och insikten  att jag är vacker och värdefull. Det enda jag ångrar, är att jag inte vågat tidigare.

 

Budskap för veckan

Du är på rätt väg nu. Känslan av frihet är nästan som en explotion. Backa inte även om det känns tufft. Du har gjort plats för det nya att komma in. Du gör vad än det är för ditt eget bästa. Och när du stillar dina oroliga tankar, andas litet. Så ser och känner du att detta vad det än är stort eller smått, är rätt väg. Rätt beslut. Du skapar ditt eget liv. Ingen annan har taktpinnen. Och det blir bra på alla plan.

❤️Med Kärlek❤️