Ljusmagi för vardag och livet.

 

Tänd ett ljus

Jag är en person som behöver vara konkret med mig själv. Tydlighet är viktigt. Annars kan jag lätt svepas med. Att leva med utmattning är en balansgång. Även det en brinner för och älskar kan ta på krafterna. För att åter få/behålla orken använder jag bland annat ljusmagi. För mig är ljusmagi perfekt. Det går att göra väldigt enkelt till en “hela kitet ritual”.

Regnbågens färger,oljor och tecken.

Jag älskar min ljusmagi. Men även jag var barn i början. Från enkelhet till mer avancerad magi. Jag är litet som Gollum när jag kommer till en affär med färgade ljus. Samlar på mig. Och handen på hjärtat behöver jag inte fler ljus. Men kan inte stoppa mig själv alltid. Jag hade en period när jag gjorde magiska ljusoljor att smörja ljusen med.  Men nu mer ristar jag hellre in mina intentioner i ljuset. Förstärker ibland med att skriva vad jag önskar in eller ut på ett lagerblad eller en papperslapp. Som jag bränner eller gräver ner i jord.

I det enkla

Det enda du behöver är ett vitt ljus en ljusstake och litet lugn och ro och en avskalad plats att ha ditt brinnande ljus på. Allt annat kan komma med tid och lust. Med en stoppnål ristar du in symboler,ord eller bilder som betyder något för dig. Det finns allt från runor till häxans eget alfabet. Eller bara ord. Se till att få vara ensam när du förbereder ditt ljus. Tänd en rökelse om du gillar det. Fokusera på intentionen, varför och vad du vill manifestera in eller ut/bort. Tänd ditt ljus, sitt så länge du behöver. Meditera/tänk på vad du nu bestämt dig för.  Har du ett mindre ljus låt det brinna ut. Ett vanligt stort ljus kan återanvändas eller tändas flera gånger under så många dagar det tar för det att brinna ut. Jag gör oftast min ljusmagi på kvällen och låter ljuset brinna ut under natten.

OBS

Blås a l d r i g ut ditt ljus. Släck med fingrarna eller ljussläckare. Det finns tider som är bättre/sämre för ljusritualer. Beroende på vad du vill önska in eller ut. En del kommer säga att jag är slarvig och inte följer “ritualerna”. Tro mig det viktigaste i en ljusritual är inte hela världens olika krav på vad som är “riktigt” eller “rätt”. Det är DIN önskan DIN intention som är i centrum.

🩷Med Kärlek🩷

April,april… Budskap för veckan som kommer

Skämt å sido

Hoppas ni inte blev lurade igår. Själv gick jag på ett och annat skämt. Så blev en del fniss. Vintern ute är inget skämt. Nu är längtan till våren stark hos mig.

 

Utbildning snart Medium

Nu har jag kommit en bra bit på väg. För några helger sedan gick jag en av delkurserna hos Elvfinginstitute. Camilla hade denna gång bjudit in Craig Morris från England som lärare. En intensiv helg blev det. Och mycket lärorik. Härliga möten med deltagare från hela Sverige. Nu skruvas kraven upp och det är dags för mig att kliva ur komfortzonen. Både roligt och läskigt på samma gång. Jag skall göra några mindre seanser sedan blir det privatsittningar för hela slanten. Dessa skall utvärderas av kunden. Pirrigt värre.

Budskap för vecka 14

Veckan börjar kanske inte som tänkt. Något blir inte precis som planerat. Stråk av besvikelse finns. Men det är precis tvärtom. Det är en uppmaning, lägg tid på att fundera hur du vill att saker och ting skall utvecklas och hur du vill fortsätta framåt. Ge dig den tiden att vända dig inåt. Svaren finns hos dig. Du är magisk och kan skapa det du önskar.Låt inte andra tala om för dig hur,vad eller vem du är. Låt ditt inre sanna jag hjälpa dig att vara ditt fantastiska jag. Gå den väg, ta de beslut som är för ditt bästa. Det blir hållbart i längden.

❤️Med Kärlek❤️

 

 

 

Budskap för veckan som kommer och tankar om tid.

Tiden

Redan har året hunnit bli 8 veckor gammalt. Eller ungt. Allt beror på hur en ser på saken. För mig personligen har det hunnit hända så mycket att jag tänker wow, bara åtta veckor. Det känns som mycket längre.

Sia i tid.

Universums tid är inte linjär som vår. Och handen på hjärtat, jag är inte bäst på detta. Jag har fantastiska kollegor här på Tarotguiderna som kan det. Själv ser jag mer årstider och lägger ogärna tidsbestämt i veckor och specifik månad. Mycket för att jag inte vill att den jag lägger för skall låsa sig vid tidpunkter. Och på så vis missa vad som är på väg in. Så med det sagt, tid är annorlunda för alla och en var. Inte bara Universum.

Budskap för v 8

Denna vecka handlar om att acceptera, vara med de/den du känner dig trygg med. De/den du kan lita på. För att sedan släppa taget om det som inte längre tjänar dig.  Acceptansen av att en period i livet är över. Det är som det skall vara. Men det kan ändå vara svårt att släppa taget om situationen eller personen. Med hjälp av den/de nära och kära du litar på kan du vila i detta och få stöd. För att ta sista steget och släppa taget. Det blir enklare än du tror. Och nytt är på väg in längre fram. Även om det inte verkar så är det redan synligt. Längre bort litet som i fjärran. Med acceptansen kommer också vikten av att förlåta. Förlåta dig. Att inte döma dig själv så hårt. Korten sänder ut frågan “varför dömer du dig själv hårdare än andra i samma situation?” Var rättvis mot dig själv. Älska dig först och andra sedan.

❤️Med Kärlek❤️

 

Budskap för veckan

Efter nästan tre veckors influensa kommer äntligen ett budskap. Och ett passande så här nära alla hjärtans dag.

Budskap

Glöm inte bort att du är älskad. Håll din själs flamma levande. Den mörka tiden är snart förbi. För en del finns husdjur som blir extra viktiga denna vecka. Lyssna på vad de har att säga. Söker du svar på något? Återknyt till naturen under de ljusa timmarna. Så kommer svaren nästan av sig självt. Något nytt är på väg in. Något du tänkt på länge. Gör upp en grundlig plan för vad/hur du skall göra och sätt sedan fart. Håll dig till planen. Och åter igen du är älskad.

❤️Med Kärlek❤️

 

Välkommen 2023

Oskrivet

Gott nytt år alla ni vackra. Önskar att förra årets sista dagar var bra för er. Nu ligger ett nytt år framför oss en oskriven bok. Hur året blir vet vi inte i detalj. Men vi har alla drömmar och förväntningar på det som komma skall.

Mer mål än drömmar

Vet ni, jag väljer att inte drömma allt förmycket. I år har jag delmål och mål. Att drömma om saker och händelser blir en del i att hålla fokus. Istället för att huka mig för vardagens stundtals tunga ansvar. Blir drömmarna en del i att affirmera det jag är på väg att genomföra. Livbojen mot målen.

Sluta!

Förra året började tungt och fruktansvärt motigt. Under en av de få meditationerna jag “unnade mig” hamnade jag i gränslandet mellan sömn och verklighet (nu vet jag att det var en lätt trance). Tankarna som irrar sig in var, jag vill inte ha mer av detta. Orkar inte mer av ditten. Med full kraft hör jag i mitt vänstra öra en kör av röster unisont nästan ryta -Vi är inte intresserade av vad i n t e vill ha. Det vet vi redan! Tala istället om vad du vill ha!

Våga

jag blev både litet rädd och chockad. Samtidigt som det blev ett slags nedladdning av redskap, kärleksfyllda förmaningar och vetskapen om att det var dags. Dags att våga önska in drömmarna min mun slentrianmässigt talade om.

Det tog skruv

Resten av året var litet som att åka racerbåt. När jag äntligen accepterade och förstod. Att det största hindret på min väg var jag själv och ingen annan. Tja då rullade det på.

Vad hände?

Oj, vad hände inte? Två nya arbeten. Utbildning. Nya och gamla vänner slöt upp. Några gick vidare åt annat håll. Jag trodde att det skulle göra ont. Men det blev en befrielse.

Gå min egen väg

Den största förändringen är att jag vågar sätta värde på mig själv. Jag är värd allt jag får uppleva. Värd det som kommer till mig nu. Jag är inte värd att att få gå min egen väg. Den är min och jag äger den. Att få vara sitt sanna jag är inget en är värd att få vara. Det är en självklarhet.

Inte alltid en räckmacka

En kan ju tycka att jag låter som jag dansar fram på en bädd av rosor nu. Och ja, jag gör det. I bland! Andra dagarna sliter jag hårdare än någonsinn. Gråter av både fysisk och psykisk trötthet. Tvivlar på allt och särkilt på mig själv. Men den stora skillnaden är att jag är omgiven av mycket mer godhet, glädje, uppskattning och likasinnade. Energier och individer som tror på mig,vill dela med sig, lära av mig och följa med på livsresan. Göra sin egen med och parallellt med mig.

Överflöd

Abundance på engelska. Ett av de vackraste orden om ni frågar mig. Och det handlar inte om pengar. Det handlar om relationer, möten med andra, att få åka den där racerbåten.  Goda samtal, insikter som för livet vidare framåt och uppåt. Och med ett sådant vackert, kärleksfyllt överflöd följer nya förutsättningar.

Tacksamhet

Vad jag är tacksam över har förändrats. Från en påklistrad tvångsmässig tacksamhet över livet (som var skit helt enkelt) Till en genuin förundran över magin jag själv kunnat/kan skapa. Och den jag får vara delaktig i att skapa med andra. Den tacksamheten värmer hela kroppen och gör själen lätt,rörd och berörd.

Gå vidare

Ett engelskt klok ord har följt mig genom åren. Men jag har inte till fullo förstått innebörden “Don’t stay where you are tolorated. Go where you are celebrated” . Jag förstår det nu. Sista sms:et jag fick 2022 löd;

“Gott Nytt år min älskade kollega”.

 

Buskap för årets första vecka

Detta kommer från morgonens meditation och universum.

Stanna upp, ge dig själv tid och se veckan an. Landa i det nya året. Planera klokt och hållbart. Färre mål gör vägen lättare och mer målinriktad. Strö kärlek över dig själv hellre än andra. Stråla som den vackra stjärna du är. Stanna upp ofta känn in. Är det rätt. Vad säger hjärtat och kärnan i själen. Låt saker bero, sov på dem. Sätt inte gränser för din själ sätt gränser för de som tar av den utan lov.

❤️Met Kärlek❤️

 

Andlig december och budskap för vecka 49

Pusta ut

I går kväll gjorde jag mitt förhoppningsvis sista arbetspass fram till julafton. Då jag går på igen. Älskar mitt arbete som undersköterska inom demensvården. Och som anställd i mars och över 50 så hade jag en hel del semester att ta ut. Semester i december. Det är första gången i mitt liv det händer. Men inte ovälkommet. Jag behöver pusta ut. Andas och vara bara “Fru MagIka”.

Andligt arbete, studier och praktik.

Förutom julstök skall jag lägga denna semester på mina Mediumstudier. Så redan på måndag är det dags för övningsseans i litet sällskap. Och självklart arbete på Tarotguiderna.se. I mitten av december blir det kurs i transmediumskap på Elfving Institute. Det skall bli oerhört spännande.

Vill du ha en personlig andlig reading eller ha en seans i ditt hem/ på ditt jobb?

Som studerande till Spritistiskt Medium ingår det att öva,öva,öva. Jag söker därför personer som önskar andekontakt, spirituell reading. Eller kanske t.o.m en liten seans hemma hos sig eller på arbetet som en liten treat för kollegor/personal? Kostnadsfritt. Bor du i Stockholm finns möjligheten att boka mig. För detaljerad information kontakta mig via mejl på mrsmagika@gmail.com

Budskap för v 49

Du oroar dig för många saker. Sömnlösa nätter och tankarna mal. Men inget är så stort och katastrofalt som du tror. Allt får oanade proportioner på natten. Skuggor och mörker leker med både syn,hörsel och uppfattningsförmågan. Vilket i sin tur ger mer oro. Du har haft mycket på dina axlar alldeles förlänge. Det i sin tur har gjort att du inte riktigt lyssnat på vad som sagts i det du nu är sömnlös över.  Du har skrattat bort det och lyssnat med ett halvt öra. Du löser vad det än är. Dock, behöver du sätta dig och ransaka din del av situationen. Vad du vill och behöver. Det är tid för reflektion innan du agerar. Använde de redskap du brukar. Meditation,motion och tid med dig själv. Det är dags att ta tag i det hela. Det är inte så jobbigt och tufft som du tror. När allt är sagt och gjort kommer en oerhörd lättnad inträda och sömen kommer tillbaka.

❤️Med Kärlek❤️

Vila och budskap för veckan som kommer.

Vila

Efter intensiva veckor kom jag till älskade “stugan” sent på fredagskvällen. Och sovit mestadelen av helgen. Vilan och återhämtningen kom äntligen. Än i dag kan jag ha svårt att slå av på takten. Särskilt när jag har roligt. Dock är det ett måste och nu var det verkligen på tiden. I grevens tid till och med. Därför blir det inte något ordentligt blogginlägg i dag. Utan jag går direkt på budskapet.

Budskap för veckan

Du har makten över ditt liv. Makten att skapa det du vill och önskar. Denna vecka talar korten om partnerskap. Passion och erotik som var redan förra veckan ligger kvar. Men också partnerskap som är helande. Det är djup vänskap och eller kärlek/passion. Tillsammans mår ni bra och är oerhört starka. Styrka och kärlek, tillsammas är de oövervinnerliga. Här talas det också om att göra rätt. Hålla den moraliska kompassen i rätt riktning. Vilket du klarar galant. Du vågar stå för det som är rätt och riktigt. Och vännen/kärleken står vid din sida.

❤️Med kärlek.❤️

 

Poddat med Vivi och Budskap för veckan.

Full fart. Inget stopp längre.

Full fart

Veckan som gått har varit intensiv. Mycket arbeta. Med både vård och intutivt arbete. Jag älskar båda mina arbeten. Och är väldigt tacksam för dem. Alla fina kollegor vill jag inte vara utan. Och nu när jag liksom kännt -ja nu är jag nästan i mål💪 Då öppnas nya dörrar och det är full fart framåt.

Bästa chefen all time! Vivi❤️

Podd med Vivi

Vivi kontaktade mig. Och huxflux blev det podd. Helt fantastiskt roligt. Jag begav mig till henne. Efter 3 nätter med arbete och sista dygnet var dessutom sömnlöst. Jag hann inte sova. Extremt nervös också. Men Vivi är proffs och en varm person. Hon fick mig att känna det som vi varit bästisar i all evighet. Så samtalen flöt på. Och jag ville inte sluta. Vi talade om allt mellan himmel och jord. Och fick pussar av Lizzy. Underbar vovva.

Starstrucked

Ja jag erkänner. Innan jag tog tag i min andliga resa. Följde jag Tv serien “Livet på andra sidan”. Och till min stora förvåning och glädje så hade Vivi en FB sida och jag började följa henne. Och nu, är hon min chef. Och jag har p o d d a t med henne. Som DET inte är nog. Går jag och utbildar mig till spiritistiskt Medium hos Camilla. Så båda grundarna till Mediumpodden finns i mitt liv.

Tarotutbildningen gjorde jag hos Veronica Näslund aka VeronicaSierska(finns på FB)

Inte ensam

Men hade aldrig kommit hit utan stöd. Jag har alltid brottats med låg självkänsla. Det är rätt tufft i mellan åt. Jag behöver ibland stöd och någon som puttar mig framåt. Och i min utveckling inom det mediala finns Veronica Sierska. Hon är den lärare som initierade mig i Tarotens magiska värld och som puttat mig framåt. Ibland nästan bokstavligen. Utan henne hade allt magiskt som sker aldrig hänt. Och nu får jag ha henne som vän dessutom.

Tacksamhet

Det låter säkert uttjatat. Men är evigt tacksam för dessa kvinnor. Det är de som står bakom att jag vågade och nu får leva livet med magi.

Erotik,djupa känslor, nya relationer.

Budskap för Vecka 47

Det handlar om förändringar. Saker som kommer in då andra har lämnat och givit plats för nytt. Nya tider. Det handlar om en relation som tar fart. Antingen en passion där ni möts och allt känns som första gången. Första kyssen,första älskogen. Erotik, starka och djupa känslor. Både manliga och kvinnliga energier som känner sig som unga på nytt. För andra är detta starten på en kotroversiell, djup och varaktig vänskap. Och då mellan manligt och kvinnligt. Det behöver inte betyda man och kvinna. Utan det är energierna som är det. Maskulint möter feminint. Dessa kort utstrålar en enomt kraftfull energi. Så håll i hatten denna vecka kan allt hända.

❤️Med Kärlek❤️

 

 

 

Hundlivet och Budskap för nästa vecka

Fullmåne

Denna veckas nattpass blev litet tuffare än vanligt. Kanske för att det var fullmåne. Många var oroliga, första natten sprang jag i princip hela natten. Så efter sista passet var jag rätt sliten och trött.

Hundlivet saknaden

Men trots tröttheten så fann jag orken att pyssla om mina små älsklingar . Det är en historia i sig. Men det skall jag ta en annan gång.  Något jag saknar från tiden som heltidsarbetande med hundar är hundfrisörs yrket och att hålla kurser. Dela med mig av mina kunskaper . Hjälpa ägare och hund till bättre kommunikation och förståelse för varandra. Det mesta arbetet är oftast med ägaren. Ge denne verktyg att kommunicera och förstå vad hunden säger.

Sparris och Vittra

Det är intressant att se sina egna hundar “prata”. Två av mina är fd vanvårdfall. Sparris har jag bloggat om för länge sedan.

Att hjälpa en hund

Han har kommit långt denne kille. Men hans eget språk med andra hundar är fortfarande torftigt. Och han förstår inte själv ibland vad han säger. Och kan bli sur och vresig när de andra hundarna svarar på vad han sagt. Men inte valpen Vittra. Hon har bestämt sig för att han är hennes bästis. I hennes lyckliga värld skall farbror Sparris leka med henne. Det vet han inte hur man gör. Men hon ger sig inte. Vad mer är så skall de också sova nära. Inte heller det är något SurSparris gillar. Att sova nära en annan hund, usch nej! han sover nära sin Mami punkt slut!

Lära gamla hundar sitta

Vittra är ensvis som synden. Och det ger hör och häpna resultat. Sparris har gått från att visa tänderna och morra åt henne till att taffligt försöka återgälda lekinviterna. Och till och med be om lek med min tonåring och försöka leka med hen också. Men det finaste är nog att Sparris accepterat att sova med en liten,bufflig valp. Hon knölar ner sig på/bredvid honom. Han morrar lite och hon borrar in sin nos i hans ena öra. “Pussar litet. Han å sin sida lutar huvudet mot henne för att få pussar i andra örat.

Med detta vill jag, som den gamla problemhundsinstruktören jag ändå är. Säga att jo, för det mesta går det att lära gamla hundar sitta.

Budskap för veckan som kommer

Denna vecka handlar om att tro på sig själv och våga ta chansen. Att inte hålla tillbaka. Det är något som pockar på. Men också något som håller tillbaka. Korten säger att du/ni har inget att förlora på att ta chansen. Vi är här och nu, släpp och ta chansen. Du/ni är medvetna om att vad det än är som ni håller fast vid redan är över. Ingen går runt med “köksoporna” i näven frivilligt inte heller du/ni. Om vi vill ha in nya saker måste vi släppa gammalt uttjänt. Chansen att förändra och skapa egna förutsättningar blir tydliga denna vecka. Du/ni är din/er egen lyckas smed. Och bara du/ni sätter gränserna för vad som kan skapas.

❤️Med Kärlek❤️

 

Budskap för veckan och blogg.

Förlåt

Ja jag har inte bloggat på 3 veckor. Så förlåt till er mina fina läsare. Livet kom i mellan. Både ris och ros. Jobbat intesivt för att sedan njuta en ledig vecka. Vaknade andra dagen på den ledigheten med förkylning. Hann bli frisk nog för att jobba och fira mitt älskade lilla barnbarn som fyllde ett år på självaste Samhain.

Mediumutbildning

Jag har också hunnit med en delkurs i avancerat mediumskap. Och vilken kurs. Min lärare är Camilla Elfving som driver ElfvingInstitute. Detta var min adra modul med Billy Cook och Camilla tillsammans. De två och alla kursdeltagare, wow säger jag bara. Och det är hårt arbete på dessa kurser. Intensiva och täta energier. Och jag hinner en kurs till innan jul. Den går utanför utbildningen. Men jag har önskat gå den i snart två år och blir det så. Transmediumskap och jag ser verkligen fram emot detta.

Budskap för veckan.

Det är några av er som sörjer en avslutad relation. Det är en hjärtesorg. Överlag finns det energier av förslust och avslut som hänger kvar från förra veckan. När det gäller hjärtesorg så sörj. Det känns inte som det ger något gott just nu. Men du/ni kommer se det senare. När ni/du fått perspektiv. Du/ni utvecklas nu och blir både starkare och mer säkra efter detta. Det handlar även om balans i livet att finna och eller uprätthålla den. Det är inte alltid roligt. Men livet är en mix av allt som sker. Ying och yang. Dåligt och bra. Tillsammans bildar de din, min vår livsväv. I sin helhet blir det vackert. Det är bara denna tid vi har detta liv. Så istället för att undvika jobbiga saker och situationer. Finn vägar att forcera hindren på vägen. Du/ni är värda att leva livet ni önskar. Men vägen dit är inte rak och resan dit är ett av målen. Börja med att söka svaren inom dig. Det kan handla om små saker som du redan vet och kan men inte tänker på. För en del av er handlar detta om studier/fördjupade kunskaper inom något. Och allt behöver inte kosta pengar. Mycket av kunskaperna finns i dig. Och mer finns att hämta i böcker.

En intensiv vecka på det andliga och själsliga planet. Det är dock inget som ni/du/vi inte klarar. Vi håller balansen och kan vila till helgen. Det som sker är för vårt högsta bästa och vi kommer se det framöver.

❤️Med Kärlek❤️