Tiden rusar i väg

2

Arbetsträning

Min arbetsträning fortgår. Från och med nu är det fem timmar tre dagar i veckan. Är helt snurrig och dödstrött när de är förbi. Men roligt är det fortfarande. Dessvärre tar allt slut vad det lider. Någon tjänst verkar det inte bli tal om. De saker jag utför är sådant som volontärer gör annars. Det i sin tur får igång tankarna och de snurrar en hel del. Det jag gör i dag, finns inte ett enda sådant arbete på arbetsmarknaden. Så kanske skulle det vara bra att byta till något som faktiskt existerar. Men VAD? Med trasig kropp och en hjärna som är skarp. Om den inte överbelastas. Ja inte massa ljus,ljud och stora folksamlingar. Då blir det liksom motorstopp! Återhämtningen är inte att sätta sig på en stol pusta ut och ta nya tag. När det gått så långt loggar hjärnan helt enkelt ut för den dagen och ibland resten av veckan.

En slända

Flera gånger denna vecka har bilder på sländor dykt upp. I tidningar, FB och som grand final i låten av Bo Kaspers Orkester “En sländas andetag”. Det är en vacker låt både musikaliskt och textmässigt. I Djurens språk av Solöga. Står det om trollsländan “Du har en stor andlig gåva – använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intuition. Lyssna på den, lita på den och lev enligt den”. Jag håller fast vid de raderna.

Budskap till dig.

Denna veckas budskap kommer från Doreen Virtues Angla Tarot.

En hektiskt vecka. Litet för mycket som skall klaras av. Be om hjälp så du inte tröttar ut dig alldeles. Ensam är inte stark! Det finns hjälp att få. Men du måste be om den. Inte tiga och lida. Du som redan har stressrelaterade åkommor, kan känna av dem denna vecka och då MÅSTE du stanna upp. Det vankas även roligheter till helgen. Kanske ett härligt midsommarfirande. Du som är i en relation kan uppleva att det är litet svajigt. Du irriterar dig på din partner. Små irriterande meningsskiljaktigheter. Ta inga förhastade beslut angående förändringar i relationen. Tänk igenom saker och ting. Se det från den andres sida också. Ord sagda i vredesmod blir som örfilar. Med andra ord tänk igenom vad du vill ha sagt släng inte ur dig något som du får ångra sedan. Du som varit krasslig en tid kommer känna en förbättring. Ärkeängeln Raphael är helandets ängel. Du kan alltid be honom om hjälp att leva ett friskare mer hälsosamt liv.

❤Med Kärlek❤

Följ mig gärna på Facebook

https://www.facebook.com/mrsmagika/
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anna den

    Kram till dig? Tack för budskap! ??

    • frumagika den

      ❤Kram tillbaka❤

Lämna en tanke