Vila och budskap för veckan som kommer.

0

Vila

Efter intensiva veckor kom jag till älskade “stugan” sent på fredagskvällen. Och sovit mestadelen av helgen. Vilan och återhämtningen kom äntligen. Än i dag kan jag ha svårt att slå av på takten. Särskilt när jag har roligt. Dock är det ett måste och nu var det verkligen på tiden. I grevens tid till och med. Därför blir det inte något ordentligt blogginlägg i dag. Utan jag går direkt på budskapet.

Budskap för veckan

Du har makten över ditt liv. Makten att skapa det du vill och önskar. Denna vecka talar korten om partnerskap. Passion och erotik som var redan förra veckan ligger kvar. Men också partnerskap som är helande. Det är djup vänskap och eller kärlek/passion. Tillsammans mår ni bra och är oerhört starka. Styrka och kärlek, tillsammas är de oövervinnerliga. Här talas det också om att göra rätt. Hålla den moraliska kompassen i rätt riktning. Vilket du klarar galant. Du vågar stå för det som är rätt och riktigt. Och vännen/kärleken står vid din sida.

❤️Med kärlek.❤️

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke