Jobb,jobb och budskap för veckan.

5

Jobb, jobb.

Intensiva veckor. Mycket som skall fixas både privat och på arbetet. Denna helg är inget undantag. Men jag tar mig tiden att hinna blogga. Och njuta av en tidig morgon med tända ljus och hett kaffe.

 

Snart vinter.

Snabbt alldeles för snabbt(om ni frågar mig) kom kylan. Nu känns doft av snö i luften på mina tidiga hundpromenader och sena arbetskvällar. Snart kommer stålhästen på arbetet ställas in för gott, några månader till fots väntar. Jag kommer sakna att ta mig runt söder på cykel. Det har så här långt sparat mig många timmar och sänkt stressnivån.

Tänk att jag var så rädd

När jag började mitt arbete för nästan precis ett år sedan. Vågade jag inte cykla. Trafiken skrämde mig. Pratade om att cykla. Jag till och med bloggade om att cykla. Det tog till i april(tror jag) innan jag vågade. Är väldigt stolt över att jag klarade att överkomma en av mina många rädslor. Nu är det som jag aldrig gjort annat. Och bävar för månaderna vi inte får eller kan cykla pga halka,snö och kyla.

Tänk om.

Tänk om jag kunde besegra min största rädsla. Den att köra och åka bil. Då skulle det kanske kunna bli ett körkort. Jodå, jag har övningskört. Men när det kom så långt som att börja köra i större trafiksammanhang än grusväg och mindre samhälle. Ja, då slog/slår paniken till. Min rädsla har funnits med mig sedan barnsben. Så den är ingrodd och svårbearbetad. Jag har proffshjälp men än har det inte givit resultat på just den fronten. Men så klart med andra saker. Som att våga cykla i en storstad.

Budskap för veckan som kommer.

Veckans budskap kommer från orakelleken  Goddess Guidance.

En inre oro har funnits ett tag. Funderingar på att förändra saker. Byta jobb, flytta och/eller bryta invanda mönster. Oavsett vad, behöver du stilla alla dessa röriga tankar. Det är som “hela havet stormar” där inne i de vindlande tankebanorna.

För goda beslut behövs lugn och ro. Just nu är du känslig och reagerar mer häftigt på händelser,ord och andras agerande. Vilket annars inte bekommer dig så mycket. Det i sin tur gör att du övertänker och skjuter upp saker. Att på detta sätt ge bort sin energi hjälper dig inte framåt. Försök att ge dig själv chansen att utforska din passion. Det du verkligen brinner för. Lyssna till ditt hjärtas önskan, finn din egen livsrytm. När du dansar din alldeles egna dans till ditt hjärtas rytm infinner sig lugnet. Och du kan tryggt ta de rätta besluten.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Lisa den

  Oj vad du gick rakt in i min själ nu med precis de tankarna som virvlar runt därinne. Ska jag våga.. allt snurrar omkring och den stillhet jag kände förut är som virvlande höstlöv nu.
  Undrar om du ger vägledning privat? 🙏🏼🍁

  • frumagika den

   Hej Lisa
   Vad fint att budskapet hittade dig❤
   Det gör jag. Går att kontakta mig på FB eller Instagram.

 2. Anna den

  Så skönt att ha övervunnit rädslan för att cykla i trafiken! Jag har haft samma problem som du när det gäller körkort, försökt och försökt, men inte kommit hela vägen. Mycket pga händelser i barndomen. Sedan fick jag ett jobb jag älskade och då var jag tvungen att ha körkort. Och så blev det. Det löser sig säkert för dig också -om det behövs. Det var mycket i din text som talade till mig idag. Tack 🙏

  • frumagika den

 3. tvålpumpar den

  Hej grym ´t inlägg tack för att du delar med dig

Lämna en tanke