Sommarblogga och budskap för veckan som kommer.

0

Litet annorlunda

Förra året sommarbloggade jag när semestern kom. Dvs fler gånger i veckan, om litet för mig annorlunda ämnen. Allt från trädgård,örter till recept på billiga, enkla maträtter för de i farten. Det blev såpass uppskattat att jag tänker mig en repris. Så från och med midsommarhelgen poppar bloggen upp tre gånger i veckan under två veckor.

Att våga

Jag summerar just nu året som gått sedan förra sommaren. Och inser att väldigt mycket har förändrats. Både för mig och min familj. Jag har bytt arbete. Efter flera års önskan och dröm kom två arbeten min väg nästan samtidigt. Det blev en del pusslande och är fortfarande. Men det är det värt. Jag vågade ta sista steget för att göra det möjligt. Utöver det vågade jag också göra allvar om min längtan att studera mediumskap.

Livets efterrätt 

Så blev jag mormor i höstas. En ljuvlig liten flicka. Alltid strålande glad. Hon stal mitt hjärta redan innan hon föddes. Hon är min efterrätt. Så jag försöker planera så vi ses ett par gånger i månaden. Ja, alldeles förlitet om ni frågar mig. Jag skulle kunna flytta hem till den lilla familjen bums. Men tror inte det skulle uppskattas i långa loppet.

Hur orkar du?

Den frågan har jag fått av många. Jag lever ju ändå med en utmattning och har nedsatt ork och med det en rad olika kvarstående problem. Tja jag har ingen manual för hur någon annan skall göra. Utan gått/går på min magkänsla. Det jag vet fungerar för mig. Och d e t är inget som försäkringskassan någonsin accepterade. Så min vändning kom när jag bad dem flyga och fara. Jag tog ett underbetalt arbete. Men med tider och omfattning jag bedömde skulle fungera under en kortare tid. Satte livet på paus och slet som ett djur. Samtidigt som jag sökte andra arbeten. Bara sådana som jag visste jag skulle orka. Och framför allt trivas med.

 

Allt på en gång

Så kom frågan om att jobba på Tarotguiderna. Så klart tackade jag Ja. Och hann inte mer än börja så kom nästa jobberbjudande. En nattjänst som undersköterska med det jag värnar mest av allt om inom vårdapparaten. Nämligen demensvården.  Det har varit intensiva månader. För samtidigt kom även studierna till Mediumskap in i livet på allvar. För mig har det aldrig varit tal om att arbeta med bara det ena eller det andra. Allt hänger ihop. För att ha kommunikation med universum, behöver jag få vara jordad. Vilket jag blir när jag håller de där oroliga händerna. Jag tröstar och ger omvårdnad som i bästa fall ger en god sömn, till de jag är stadd att värna. Och för att vara mitt högsta bästa i det. Behöver jag det andliga och intuitiva arbetet.

Budskap för midsommarveckan

Denna vecka handlar och flexibilitet och tillit. Saker kan ta annorlunda vändning än planerat. Och i det lita till sin och andras förmåga att få, vad det än är, att bli så bra som tänkt. Det är inte alltid lätt att lämna över och lita på att det fungerar när andra än en själv styr och ställer. Så det kan vara en utmaning. Men för att växa och utvecklas krävs just det. Att bli utmanad. Här handlar det mycket om tillväxten av det inre. Tillåts den, bär det också frukt. En tillväxt rent själsligt och andligt. Det kan vara en större förändring som är i antågande för en del av er. För andra är det enkla vardagssituationer som blir de sista utmaningarna i utvecklingsfasen och vägen till den andliga/själsliga tillväxten.

❤️Med Kärlek❤️

 

Du finner mig på Tarotguiderna för vägledning. Ingen fråga är förliten.

Fru MagIka 210#

 Ring 0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: FruMagIka

I dag söndag den 19 juni når ni mig

Kl  8-11

Håll utkik i mitt sommarschema under V 26-27 då jag kommer ha förmånen att arbeta litet mer.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke