Att mötas i samtal och budskap för veckan som kommer.

0

De goda samtalen

Denna veckas nattjobb är till ända. Två nätter har jag fungerat som “springare” mellan enheterna, något vi turas om med. Dessa nätter har det funnit korta stunder med tid för samtal med kollegorna. En av dem och jag har talat om allt från livsåskådning,religion till mat. Att kollegan är man och från en annan kultur har berikat samtalen än mer.

Perspektiv 

När vi sitter där och samtalar om mat och matkultur. Berättar kollegan om hur denne under fångenskap och flykt tvingades äta mat hen aldrig kunnat tidigare. Det var helt enkelt äta eller dö. En del av ett liv jag aldrig önskar uppleva. Men att få dela en livsberättelse, helt främmande för en själv. Ger perspektiv på det egna livet, svårigheterna och motgångarna. Inte så att jag hamnar i att jämföra. För som kollegan sade, Det går inte att jämföra eller mäta vem som haft det svårast i livet. Alla har sina egna helveten. Dock gör det mig fortsatt ödmjuk vilket jag är oerhört tacksam över.

Budskap för veckan som kommer 

Denna vecka handlar om arbete och att hålla fokus på det som började förra veckan. Att vara litet av en ledare, hålla ordning på saker och ting. Strukturera upp. Hålla fast vid beslut och att få saker att fortskrida. Även se det som inte tjänar dig eller andra runt dig någon nytta längre. Kunna skala bort onödiga saker i processen du/ni är i. Du känner dig tillfreds med att vara spindeln i nätet. Men för den saken får det inte stiga dig åt huvudet. Utan när det blir motsättningar och du får kreativa råd, lyssna för att sedan fokusera och kommunicera det du vill få ut av just denna situation.

❤️Med Kärlek❤️

Du finner mig på Tarotguiderna för vägledning. Ingen fråga är förliten.

Fru MagIka 210#

 Ring 0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: FruMagIka

Mitt fasta schema ser ni på min sida.

Idag 1/5 finns jag på Tarotguiderna mellan klockan 9-13.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke