Vila och budskap

0

Första ledigheten

Så blev det en intensiv vecka. Introduktionsnätter och en extra natt på det. Fantastiska kollegor som stöttar och finns när jag inte riktigt har allt i huvudet. Övertrött reste jag sedan till vår älskade stuga. Hela bilen fylld med mat,hundar och annan packning. Dagen efter vinkade jag av maken.

Längtan

Alltid när jag är kvar i vårt lilla paradis går det bara någon timme så drabbas jag av en djup längtan till familjen. En önskan att slippa resa mellan dem och den för mig nödvändiga i stugan. Naturen, stillheten, enkelheten och tystnaden. Och när jag är hemma i förorten längtar jag till stugan.

Vila i ensamheten

Veckan har gått i stillhetens tecken. Ordentlig matlagning,hundpromenader, vila, meditation och sömn. Och dagarna har gått fort. Ensamheten för mig är inte något hemskt. Den är en vän. Och en möjlighet att längta efter de jag älskar mest. Få drömma fritt om att binda ihop livet på landet med arbete och vardag. Ett liv, inte två. Att en dag sätta alla bopåsar någonstans utanför storstaden skräniga förort. Att varje morgon få vakna med stillheten och varje kväll somna vaggad av tystnaden.

Budskap för veckan

Det handlar om balans denna vecka. Balansen i livet. Att kunna väga för och emot. Se saker ur en annan vinkel. För att sedan skala bort det som inte längre tjänar något syfte. Inte bara i det stora utan även i det lilla. Som att rensa ut gammalt i skåp och lådor. Det handlar om att återknyta till tidigare budskap om att ta tag i miljöaspekten av livet både det rent fysiska till ditt inre. Balansen är en viktig del av livet. Du har kunskaperna det handlar mer om att sätta fart. I din närhet finns en pålitlig klok man. Det kan vara en kollega eller partner. Tillsammans finner ni balans i något som öppnar för framgång. Han är litet överraskningarna man. Och kan ha ett eller annat ess i rockärmen han stöttar upp med.

❤Med Kärlek❤

I dag och i veckan finns jag på Tarotguiderna följande dagar/tider.

Söndag  13/3 08:00-11:00

Måndag14/3  10:00-13:00

Söndag 20/3  09:00-12:00

Fru MagIka 210#

 Ring 0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: FruMagIka

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke