Rivstart på nya året och budskap för veckan som kommer

1

Ketchupeffekten

Ni vet vad jag talar om tror jag. Ett stiltje, önskningar, eviga manifestationer. Och ändå händer inte ett enda dugg! Så huxflux händer massor på en väldigt kort tid. Och när det händer mig blir jag överväldigad och livrädd på samma gång. Nämen, klarar jag detta, är jag värd det här fantastiska, duger jag, vågar jag, framför allt orkar jag?

Ännu en hund

Ja, det blev så. Hund och hund. När denne underbare individ kom in i hemmet, undrade maken stilla. -Vilken bil tror du jag har råd att köpa för att “ponnyn” skall kunna lastas in?!  Jag h a d e förvarnat att denne vovve ÄR stor. Och nu är han här med allt vad det innebär. En tid av anpassning, Förändring av flockdynamiken tar tid både för djuren och oss människor.

Mer ändå 

I dagarna skriver jag papper på något som jag önskat och drömt om länge. Får nypa mig i armen varje dag för att förstå att det är sant. Och ni kära läsare kommer förstå vad det handlar om i sinom tid. Och på detta fantastiska stundar ett stort steg till nämligen min Mediumutbildning. Den första av flera jag planerar att gå.

En riktig mes

Ja det är den krassa sanningen. Är precis vad jag är. Feg, velig och rädd att förlora något/någon. Så till den milda grad att jag inte alltid vågar göra det jag önskar mest i livet. Och nu, står delar av önsklivet där och bankar på dörren. Kräver att jag agerar. För det känns tydligt att det är nu eller aldrig. Så jag drar ett djupt andetag och släpper “sargen”.

Budskap för veckan som kommer.

Denna vecka talas det om känslor. Allt från förälskelse till besvikelser. Och vikten av att ha litet balans i det hela. Korten i sig kan kännas obekväma för en del av er. Men inget drastiskt händer. Utan det handlar mer om att något inte riktigt blev som det var tänkt eller som en hoppats på. Och gjort är gjort. Så släpp vad det än är. Det är inte så farligt som det känns. Förstora inte upp det hela. För er som önskar in litet kärlek i vardagen kan det finnas litet flirt och roligt i senare delen av veckan. Och något slags utflykt eller helgtripp. Det gäller både er i relation och er singlar. En rätt jobbig tid ligger bakom er/dig/oss. Nu kan slutet anas och vad det än är/var så kommer det nu bli bättre. Här skulle jag säga att frukten av mödan kommer litet senare. Men du/ni kan redan se att den tuffa tiden klingar av. Vilket ger energi att stå kvar till slutet av det hela . Allt som allt litet flirt,utflykt kanske någon tillställning till helgen. Och hopp om bättre tider i vår.

❤Med Kärlek❤

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anna den

    🙏🤗🌷

Lämna en tanke