God fortsättning och budskap för sista dagarna av året.

0

God fortsättning och tack

Önskar alla fina läsare en god fortsättning på de sista dagarna av 2021. Och från djupet av mitt hjärta ett varmt tack för alla fina,uppmuntrande ord jag fått från er alla. Utan er ingen blogg.  Jag hann pigga på mig och kunnat både arbeta och njuta av Julstämning, barn och barnbarn.

Barnbarn

Det är väldigt underbart detta med att få barnbarn. Något jag längtat efter, sedan jag lyfte upp vårt första barn till mitt bröst på förlossningen. Detta lilla barnbarn toppar allt. Att ha henne i famnen, se in i hennes ögon. Den bästa julklappen helt enkelt.

Årets sista budskap

Veckan budskap handlar om att släppa taget. Korpen talar om avslut. Året som gått skall läggas till de andra. Det som varit mindre bra är inget att hålla fast vid och ta med in i nästa år. Den talar även om förlust och sorg som varit. Att under denna sista skälvande vecka sörja och låta sig vara rotlös. Acceptera, lägga stoltheten åt sidan både inför dig själv och andra. Du skall vila, ta väl hand om dig nu och nästa år. Det finns delar av livet som behöver förändras och kommer så att göra. När du accepterar och öppnar upp för livets a l l a faser. Är det  lättare att följa dem och vara en del av dem. Låt naturen vara en del av din vardag meditera ute, finn din ro där. Vi är en del av moder jord. Året som ligger framför dig, vare sig du vill eller inte, kommer bli mer miljömedvetet både på det rent ekologiska planet men framför allt på det andliga.

❤Med Kärlek❤

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke