Höstsemester, utbildning och budskap för veckan.

0

 

Litet semester

Det har gått troll i detta med vaccinering för mig. Som arbetande inom vård/omsorg behöver jag det där skyddet. Allt var bokat på vårvintern. Två dagar innan 1a sprutan fick jag Covid. Det kom att dröja länge innan det kunde ske igen. Men nu är det gjort. Och jag planerade allt i detalj. Tog semester för jag vet att jag reagerar rejält på vaccin. Inget utanför de vanliga biverkningarna.  Men gärna alla kända och rejält också. Så för att slippa stressen att inte kunna arbeta tog jag sonika ut semester. Bästa bonusen är att det nästa vecka är höstlov. Och det finns tid för att umgås med min underbara tonåring och hens partner. Och i lugn och ro fira Samhain.

Rädslor

I förra blogginlägget berättade jag om två av mina rädslor. Att cykla i city och övningsköra. Jag har många rädslor. En är att inte duga, att det jag gör inte är bra nog. Det gäller även det andliga och ljusarbetet. Det och en del praktiska hinder (läs ekonomi) har gjort att jag inte vågat ta så att säga “nästa steg”. När inte egot suttit på min axel och viskat “det duger inte,du bara inbillat dig att du kan” så har även katastroftankarna bubblat upp ” tänk om du gör fel, tänk om du misslyckas, tänk om,tänk om…”

Komfortzonen

Så jag har stannat kvar där jag känner mig trygg. Det är inget dåligt ställe att vara på. Tvärt om en fantastisk möjlighet. Men jag har inte vågat fullt ut. Eftersom jag hela tiden jämför mig och det jag kan med andra och deras erfarenheter och kunskap. Och självklart kan de allt bättre, har djupare kunskaper och fler än jag.

Nu händer det

Många underbara människor har stöttat, tjatat och peppat. Rent ärligt så har en del av dem ledsnat. Precis så är det. På flera av de seanser jag älskar att gå på, har till och med mediumet sagt att jag behöver fundera på nästa steg i min utveckling inom det andliga. Inte en gång utan flera. Nu händer det. I februari 2022 går jag Mediumutbildning  på Elfvinginstitute. Nu snart händer det. Äntligen.

Budskap för nästa vecka.

Veckans budskap kommer från Wicca oracle cards.

Det är dags att röra om i grytan. Sätta fart helt enkelt. Vad det än är så är det dags. Planera framåt, gör jobbet  grundligt. Håll inte fast i de gamla mönstren. Släpp motståndet och var inte rädd för det du inte vet/ser än. Var öppen för det nya. Det kommer inte bli precis som du önskar. Fånga möjligheten. Du får det att fungera med din kreativitet och originalitet. Det handlar inte om att huvudstupa kasta sig in i något. Men att våga ta en ny riktning utan att se bakåt på det som varit. Då är då nu är nu. Tro på dig själv. För när du gör det, håller du energin nära dig. Vad du än behöver göra går lättare än du förväntat dig. Du har magin inom dig. Låt den jobba m e d dig.

🍂🍁Med Kärlek🍁🍂

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke