Jobbhelg och Budskap för veckan som kommer.

0

I korthet

Denna helg är det fokus på arbete. Jag och min “stålhäst” kryssar fram på söders gator fyllda med festglada människor. Så jag skriver inte något riktigt blogginlägg denna söndag.

Budskap för veckan.

Budskapet kommer från Doreen Virtues änglatarot.

Det kan bli ett kassainflöde denna vecka. En extra slant helt enkelt. Men det kan också betyda överflöd av annan sort. Du har jobbat hårt med något. Antingen ett arbetsprojekt eller med dig själv på någon nivå. Det börjar ge utdelning. Du kan lita på dina känslor. Och din intuition. Känslorna att du är “färdig” med något/någon som funnits ett tag landar nu. Och du är tillfreds med  hur du gjort dina val. En harmonisk vecka där du känner en välbehövlig balans i livet.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke