Höstkänningar och budskap.

0

På väg

Denna vecka flög förbi. Vissa av dagarna var så kyliga att det bara var att plocka fram något varmare än sandaler och “flipflopp”. Till och med regnjackan har jag haft på mig. Tvära kast i vädret. Och det känns i luften och syns på ljuset att hösten är på väg.

Nyper mig i armen

Förra och den kommande veckan är de två mer intensiva på mitt schema. Så helgen hat gått i vilans tecken. Stilla, enkelt liv på landet i vår lilla stuga. Jag har slumrat flera gånger på soffan. Med våra hundar runt mig och det härliga ljudet från elden i öppnaspisen. Vi har tänt ljus på kvällen och struntat i annan belysning. Och jag har kommit på mig själv att nypa mig i armen. Tänk att vi har detta jag och maken. Det lilla huset, varandra, våra barn och djuren. Är oändligt tacksam.

Budskap för veckan.

Budskapet kommer från Gyllene Tarot av Liz Dean.

Detta budskap är en fortsättning på förra veckans. Du har fortfarande känslan av att turen har vänt för dig. Att saker och ting inte lika lätt flödar din väg och på ditt sätt. Det finns någon runt dig som inte är ärlig. Ljuger inte men lägger orden noga för att de skall tolkas på det sätt personen önskar. Det är en fin egenskap att tro gott om alla. Men, alla gör sig inte förtjänta av det. Håll inne med saker och ting. Var litet uppmärksam och håll litet distans. När du backar lite, kommer du också märka att din energi stannar hos dig. Det ger dig möjligheter att vara kreativ vilket i sin tur kan ge dig nya möjligheter. Tillsammans med dina erfarenheter ger det dig en öppning. Där du kan uppfylla något du tänkt på länge, men inte haft möjlighet att genomföra tidigare. Håll riktningen, fokusera! Låt inte andra grumla dina tankar, planer och drömmar.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke