Lugn, saknad, längtan och kraftfullt budskap för veckan.

0

 

Lugn

På tisdag har familjen och flocken varit utan lilla Tjärstin i 2 veckor. Under dessa har jag kännt hur lugnet lagt sig. Både i mig och hos hundarna. Jag skrev redan förra söndagen om detta. Och det är verkligen sant hon den där lilla,lilla hunden tog plats. Hon är oerhört saknad. Men jag är tacksam att hon nu a l d r i g mer har ont.

Nygammal vardag

Hela familjen är tillbaka i vardagen efter sommarlov och semestrar. Och utan lilla Tjärstin finns mer tid för mig att ägna mig åt de fyra hundar som faktiskt finns kvar. De är nog litet i chock. För huxflux är förmiddagarnas långpromenader tillbaka oavsett jag jobbar eller inte. Och vi njuter hundarna och jag.

 

Stuglängtan

Jag älskar mitt arbete, väldigt mycket faktiskt. Men med det kommer också varannanhelgarbete. Och två helger mindre i älskade stugan. Men denna vecka åker vi redan efter jag slutat veckans sista pass på torsdag. Sotarbesök tidigt på fredag förmiddag stundar. Så jsg får en extra dag i vårt lilla ruckel denna vecka.

Budskap för kommande vecka

Veckans budskap kommer från The Mary-El Tarot av Mary White första upplagan.

Vi är vårt eget universum. Allt ryms i oss. Bra och dåliga sidor. Gott och ont. Det finns en situation där du strålat och fått oerhört mycket uppmärksamhet och njutit. Men det har hänt något under senaste halvåret. Det har fått ta förmycket plats i dig och ditt liv. Och stunderna med känsla av misslyckande har blivit allt fler. Du har börjat tvivla på dig själv. Och hur du än vridit och vänt på detta, ser du ingen lösning på hur du skall få tillbaka den där platsen i centrum. Vilket i sin tur givit dig känslor av maktlöshet misslyckande. Känslan av utmattning och att vara dränerad “på allt” har kommit allt oftare. Att misslyckas är en del av livet och vägen till upplysning och djupare kunskaper. Det är inte genom medvinden vi lär oss utan genom motgångar och misslyckanden. Denna situation/period är slut nu. Det är dags att släppa taget en gång för alla. Samla dig och utvärdera. För även om det känns som ett enda stort misslyckande är det p r e c i s tvärtom. Ha inte bråttom in i något nytt. Stanna upp och se på dig litet “från ovan” i det större sammanhanget. Du bär kunskapen inom dig. När du får fatt den så öppnas en helt annan väg för dig. Det blir en riktig aha upplevelse.

❤Med Kärlek❤

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke