En sorg,insikter och budskap för veckan.

0

Sorg

I tisdags fick vi ta ett tungt beslut och låta vår ena lilla hund gå över regnbågsbron. Det var tufft. Men också en lättnad. Hon hade det bara jobbigare och jobbigare med smärtor. Och som det sista fick hon inflammation i livmodern.  För det mesta kan veterinärer operera. Men för denna lilla hund var det inte ett alternativ.

 

Saknaden och insikten

Nu kommer saknaden. På landet låg hennes lilla spänne till luggen och i traven med matskålar fanns hennes lilla rosa med vita tassavtryck. Jag var på vippen att fylla även den med foder. I saknaden och sorgen har ett lugn lagt sig i flocken som finns kvar. Och jag har sovit hela nätter igenom. Och med det orkat mer än på länge. Vår lilla hund hade jobbigt att komma till ro på natten ville inte gå långa promenader. Och vi lärde oss leva med det hon och jag. Och med facit i hand skulle hon behövt få ta den där promenaden över regnbågsbron tidigare.

Budskap för veckan.

Budskapet kommer från The Llewelyn tarot companion av Anna-Maria Fergeson.

Det finns en kvinna i din närhet som är godhjärtad, rättvis och utstrålar ärlig kärlek. Det kan vara din partner, en nära vän du kan anförtro dig till. Eller så är det du. Var sann mot dig själv älska dig som din nästa. Det ligger kärlek i luften denna vecka. Pirrigt och så där underbart som det kan vara i början när inget är klart eller bestämt ännu. Det kan gälla en ny relation men även den du befinner dig i. Friska sunda vindar sveper in i ditt kärleksliv. De talar om vikten att ha balans. Att inte rusa iväg. Förändring på ingång men stanna upp och var noga med jämvikten. Som den är i naturen. Naturen har sina cykler och vi med. Viktigt att vårda sig själv, ta hand om sig. När allt runt och i dig är i balans kommer överraskningar i stort som smått. Det du önskar kan du få. Men önska klokt och förhasta dig inte.

❤Med Kärlek❤

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke