Budskap för veckan. Och semestersummering.

2

Vardag

Så stundar vardag igen. Det betyder budskap en gång i veckan mao söndagar igen. Hoppas att alla ni läsare har och har haft en fin sommar. Oavsett ni haft semester eller varit tvugna att arbeta. Själv hade jag mer än gärna haft fyra veckor till. Verkligen älskar att kunna umgås med mina närmaste utan tidspress, scheman och alla vardagsbestyr som skall hinnas med.

Kravlöst

Alla semestrar har jag satt upp krav på vad som skall ske,hinnas med, vilka som skall besökas. Att barnen skall få upplevelser. Denna min första på många år bestämde jag en enda sak. Inga krav! Jag var också noga att planera så maten inte blev mitt ansvar helt och hållet. Jodå det har inneburit en del korv! Men framför allt har hela lilla familjen kunnat njuta av några veckor utan vardagen. Det tar jag med mig på 1a passet i morgon kväll.

 

Tack alla läsare

Vill än en gång tacka alla er fina goa läsare. Jag är så glad att ni verkar gilla det jag delar med mig av. Kommentera gärna här på bloggen. Jag lovar att svara så snabbt jag kan.

Budskap för veckan

Denna vecka behövs fokus på ordning och reda. De talar om att kliva fram, visa vad du går för. Det ligger runt ditt arbete först och främst. Men även rent privat. Saker har en tendens att rinna ut i sanden, eller ta litet för många omvägar innan de blir av eller färdigställs. Det är slut med det nu. Organisera och gör upp en skriftlig plan. Bocka av allt eftersom du fortskrider. På så vis håller du motivationen uppe. Det händer en del på arbetsfronten. Förändring ligger i luften. Det kan kännas oroligt. Du skall inte hålla tillbaka. Säg vad du har på hjärtat. Dela med dig av hur du ser på saker på ett balanserat vis. Att agera i affekt hjälper sällan. Och definitivt inte denna vecka. Råd får du från någon som inte är kopplad direkt till vad som sker, men ändå är klok och kunnig. Lyssna för att sedan ta bladet från munnen. Det blir bra, DU är bra.

❤Med Kärlek❤

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jessica den

    Tack för dessa budskap. Känns alltid så passande för den situation jag är i. Det fram emot att fortsätta få läsa dina budskap, talar och funderingar ❤️
    Kram

    • frumagika den

      Tack fina du 🙏

Lämna en tanke