Semestersummering och Budskap för helgen.

0

Sista dagarna

Så kom de. De där sista dagarna på semestern. De som kändes så långt borta för 4 veckor sedan. Det är dags att förbereda för hemfärd och arbetsvecka.

Naturens skiftningar

Det är rätt fantastiskt vilka väderskillnader jag fått uppleva denna semester. Hettan som blev litet tuff för mig. Till en enastående urladdning med åska,skyfall och temperatur som sjönk som en sten. Från dammtorra odlingar där mycket dött. Till dito där det lilla som klarat dig nu sträckt på sig ordentligt.

Vattenstrulet

Sommarvattnet fick ta över vår brunn som det nu konstaterats att den troligen sinat. Alla kunniga har semester så det får bero några veckor till innan vi kan få offert på det kalaset. Och i den gemensamma gruppen för vår samfällihet lades några väl valda ord från flera håll. Om vikten att vara sparsam och tänka på fler än sig själv. Så nu finns det vatten även i vår kran.

I skrivande stund

Så här just nu regnar det ymnigt och jag sitter uppkrupen i soffan med filt över benen, en knastrande brasa i öppnaspisen och morgonkaffe i en sprucken mugg. En fin start på de sista semesterdagarna.

Budskap för helgen

Friska vindar fläktar  denna helg. Vindar som talar om ett slags klarhet, uppvaknande av något slag. Det hjälper dig släppa taget om något gammalt som legat kvar och skavt. Du är mer öppen för nya idéer och förslag av något slag. Men det betyder inte att du tummar på det som du vill och anser är rätt. Du står stadigt och låter det synas och märkas i ord och handling.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke