Mer trubbel i semesterparadiset och budskap.

0

Tonårsaktivering

Vi bestämde för att få vår tonåring med partner att röra på sig. Maken kallar dem “vertikalbarnen”. Det blev en tur till ett litet samhälle med minigolfbana. En trevlig stund som avslutades med kall dryck i skuggan.

Platt som en pannkaka 

Vi hann bara ut ur samhället så märker vi att ena däcket är platt. Vi hade turen att få punktering precis vid en stor infart till tre villor. När maken står och river efter extradäcket. Kommer en man ut med en ordentlig kompressor. Hjälper oss få luft i reservdäcket. Allt är fixat på tio minuter.

Vatten 

Att äga vår stuga har aldrig varit en självklarhet. Vi har alltid vänt på slantarna. Så när vi för många år sedan sparat ihop till en egen brunn var det en stor lycka. Från att varit beroende av tillgången av sommarvatten till att kunna ha vatten även på vinterhalvåret var stort. En ren lycka.

Haveri

Så när vi mitt i matlagningen upptäcker att inget vatten finns blir det en chock. Vid närmare undersökning är det troligaste att pumpen 93 meter ner i marken har havererat. De pengarna som en reparation kostar tja, de har vi inte. Så nu blev det att sätta på sommarvattnet. Men det är inte så enkelt. Det finns nästan inget hushåll som längre är beroende av sommarvattnet. Trots detta gapar den gemensamma vattenanläggningen tom var och varannan dag. Att ha vatten i kranen har blivit som ett lotteri.

Budskap för Måndag till torsdag.

Fullmånen har passerat, en tid av vila och reflektion, vilken ligger kvar och manar till eftertanke. Nu är inte tid för snabba beslut. Låt veckan innehålla tid av reflektion för dig. Bara dig. Det finns en oerhörd kreativitet i dig. Och den ger dig förmågan att hitta okonventionella lösningar på problem som kommer din väg. Du behöver bara tro på din alldeles egen magiska förmåga. Det finns djur runt dig antingen rent fysiskt eller andligt. Ett som gått över till andra sidan. Djuren har en annan relation till det vilda. Vilken vi tappat i vår moderna tid. De vill att du lyssnar till vad de vill säga. Meditera över ditt/dina djurs önskan för dig. Lägg också märke till dina drömmar dessa dagar. Våra andliga och fysiska djur kan samtala med oss på olika vis. Helt enkelt för de inte har vårt språk och inte heller vår begränsande tredimensionella värld.

❤Med Kärlek❤

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke