Den tunna slöjan.

0

 

Samhain,Alhelgona, Halloween 

Denna sista helg i oktober som nu övergår i november. Dessa högtider firas på samma dagar i år. Oavsett vilken inriktning vi har i det andliga sammanstrålar vi i år. För mig är det extra fint. Energierna är starkare än vanligt. Slöjan mellan jordelivet och det andliga är tunn som spindelnät. Där på har fullmånen lyst upp.

 

Enkelt

Jag har haft min första lediga helg. Mycket nytt gör mig trött. Så i år fick det bli ett väldigt enkelt firande. Ljus tända i vår lilla vintervilande trädgård. Ett stilla tack. Och mycket kärleksfyllda tankar till de som inte längre finns här kroppsligen.

Kristaller

Jag älskar mina kristaller. Gärna “råa” och har gärna rosenkvarts under kudden eller i fickan. Denna milda, kärleksfulla sten. Som jag från början inte gillade. Nu finns den litet varstans i mitt hem. Att lägga ut sina kristaller i fullmåne är ett bra sätt att rena och ladda sina stenar.

Tokigt

Denna stilla helg var det dags för stortvätt. Alla sängar renbäddades. Min tacksamhet över den lilla begagnade tvättmaskinen är stor. Sagt och gjort. Den laddades och sattes igång. Men… något mer än lakan fanns med. Det hörrde hela familjen. Bara att vänta ut programmet och hoppas på att det inte var min burk med handgjord hudkräm från Rackarungens som låg där i långa 90 gradersprogrammet. Det var det inte. Det var en av mina större rosenkvartskristaller. Tja, den borde vara rejält renad nu (hihi)!

Budskap

Veckans budskap kommer även det från Wicca Orakle Cards.

Det är tid att se dig själv i ett annat ljus. Med andra ord med en aning humor för att få perspektiv på dig och livssitustionen just nu. Fastna inte i en situation som du känner sorg över Du är extra känslig just nu och har en tendens att förstora saker en aning. Istället är det dags att sätta fart. Göra upp en ordentlig plan för att få in det du saknar och så gärna önskar i livet. Det är ingen omöjlighet. Men det kräver god planering, engagemang och fokus. Under tiden du jobbar på vad det än månde vara. Glöm inte att se det du redan har. Och att dela med dig av det. Delad glädje är dubbel glädje. Ovasett det är materiella saker eller omtanke och omsorg. Var inte rädd, det räcker till fler än dig.

❤Med kärlek❤

 

Följ mig gärna på:

FB; Fru MagIka

Instagram; fru.magika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke