Augstihälsning från mig och mina kort.

0

Sensommar

Nu är det så oerhört vackert i naturen. Kylan smyger sig fram på kvällarna. Mörkret gör sin entré. Lampor och levande ljus fyller våra trädgårdar och balkonger. Dagarna är fortfarande varma sommardagar. Men kvällarna viskar om hösten som kommer snart. Jag försöker fånga så många vackra stunder jag kan. För jag är ingen vintermänniska. Även om de varmaste dagarna denna tid på året i n t e är något jag trivs med eller mår bra av så föredrar jag jag dem före “gråtiden”

Odla

Jag och min make älskar att odla. Det blir litet pyssligt eftersom vi inte bor på heltid vid våra täppor. Dock är det värt det, hundra gånger om. I år har det inte varit som vanligt… det vi alltid lyckas med har inte givit utdelning alls eller väldigt litet. Men blommorna ger oss en fantastisk ögonfröjd i år. Jag plockar små buketter nästan varje dag när vi är vid vårt smultronställe.

Skördetid

Litet ätbart blir det allt. Minder mängder bär får vi. Rabarbern ger fortfarande utdelning. Och plocksalladen har vuxit och skänkt oss färsk sallad varje dag sedan tidigt i maj. Nu är tiden snart förbi. Så Lammas(den första skörden) som är en av de högtider jag firar fick bland annat ägnas åt att tacka för de vi fått så här långt.

Skapandet.

Jag älskar att måla och pyssla på mitt alldeles egna vis. När jag får förmånen att vara där i vårt lilla paradis. Ja, då släpper allt. Jag hamnar i ett flöde. Det går långsamt men jag har lärt mig acceptera det. För några år sedan fann min make ett litet runt, trebent bord. Det stod i skyltfönstret på en loppis. Han utropade “titta det där måste du ha!” Det har fått stå till sig… Grundmålat men inte mer än så. Har inte fått rätta känslan för hur det skall slutföras. Men i år kom det. Så förhoppningsvis blir det färdigt denna sommar.

Budskap

Veckans kort kommer från Doreen Virtues Änglatarot.

Ärke Ängel Zadkiel vill påminna dig om att förlåta dig själv. Döm dig inte, var inte så fruktansvärt hård mot dig själv. Du behöver förlåta dig själv, för de misstag och felsteg du gjort. Saker du ångrar du sagt och nu straffar dig för. Det ger dig inget gott bara sorg,ilska och bitterhet. Om du vänder på det i stället. Älska DIG. Trösta DIG. När kärlek och förlåtelse infinner sig kommer också balans. Det kommer göra gott. Sagda ord är sagda, ageranden i det förflutna är redan gjorda. Inget kan göras ogjort. Han ger oss alla en liten läxa. När det är dags att sova be honom om hjälp att hjälpa dig själv.

Ärkeängel Zadkiel. Hjälp mig förlåta, släppa, gå vidare och älska mig själv. Hjälp mig finna min balans. Tack”

 

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke