Sommarhälsning från mig och mina Orakelkort.

0

En liten hälsning

Så här i sommar, semestert och pandemitider sänder jag er en liten hälsning. Tänker på hur mycket som kanske inte blev som planerat. I och med det. Extra varma tankar till er som är sjuka eller har nära och kära som är sjuka.

Negativ

Trots ca 5 månaders praktik i äldrevården mitt i det svåra utan utsrustning testades jag nyligen negativ för Covid 19. Kom som en chock. Hur det är möjligt är för mig en gåta. Hade hoppats på att det oskyddade arbetet åtminstone givit mig antikroppar. Inte för att det egentligen skulle göra skillnad på hur jag lever eller skulle leva. Det står ju inte skrivet i pannan om en har motstånd mot viruset eller inte. Dessutom vet ingen hur bra skydd en får.

Njut i det lilla

Rent ärligt kan jag inte riktigt förstå de som beklagar sig för uteblivna utlandsresor vid solkuster, barrundor och grillfester mm. Är en själv och ens nära friska, en har sitt arbete kvar. Är det väl något att vara oerhört tacksam för. Finns mycket vi kan göra hemmavid. Bara fantasin sätter gränser.

Packa frukostkorg ut i skogen och njut av naturen. Passa på att gå på upptäcksfärd i ditt eget kvarter. Jag och min åldrige granne på “landet” kör coronafika då och då. Han på en bänk utanför vår veranda. Allt medan jag målar och grejjar med mina små MagIkamöbler och annat.

Budskap

Budskapet kommer från “Goddess Guidance oraklecard” Av Doreen Virtue.

Eireen (kallad “PAX” av Romarna vilket betyder fred) vill be oss att släppa på oron. Vi har i dag, igår är i går.  I morgon,nästa vecka eller nästa månad kan vi inte alltid påverka. Därför bör vi inte oroa oss för den. Blicka inte bakåt försök att leva mer här och nu. Ta hand om dig själv. Pausa, meditera, ta ett bad med doftande örter. Låt ögonen vila på det du finner vackert. Sök frid och ro. När vi är i inre balans kan vi också tackla svårigheter,hinder och besvikelser mer balanserat.

❤Med Kärlek❤

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke