Stillsam helg.

0

Äntligen

Fick jag somna i det lilla krypinet i stugan. Först blev det en lång dag. Vårt lille nytillskott i flocken kastrerades hos “vår” helg och semesterveterinär. Men efter det somnade vi gott han i tratt och kopplad vid mig i sängen. Han var ordinerad fullständig stillhet. Då är det lagligt med medicinsk burvila. Men denne pojk klarade inte det. Han grät så förtvivlat. Så jag band fast kopplet runt min handled så jag skulle vakna om han försökte traska i väg.

Sover

Här i stugan är det som luften går ur. När vi är här enbart över en helg så blir inte särdeles mycket gjort för mig. Det blir mest hundpromenader varvat med sömn. Denna gång “köpte”vi oss litet tid. Genom att komma till lunch på fredagen. Vilken skillnad för mig. Sovit, hundpromenerat, ätit o c h orkat vara kreativ.

Vårkänslor

När våren lurar om hörnet. Vaknar lusten att skapa. Alltid samma sak. Så denna helg kom pennorna fram efter önskemål på vykort. Nu finns fem färdiga helt olika. Men de andas vår. När jag jag sitter där och låter pennan skapa utan krav på att det skall vara annat än glädje för mig. Då är jag som mest mottaglig för universum och allt vad det rymmer.

Med våren i antågande vaknar kreativiteten

Budskap

Denna söndag är det den vackra kortleken Familiars från Lisa Parker som förmedlar budskapet.

Måndag-onsdag

Dessa tre kort talar om beslut och oro runt detta. Ett avgörande sådant och fantasin fladdarar i väg. Allt är inte guld som glimmar och det som låter bra på papper eller från en visoinär är inte alltid lika bra i verkligheten. Står du inför ett kontraktskrivande skall du läsa det finstilta m y c k e t noga. Fråga dig om det verkligen är rimligt att detta kommer fungera. För dig som söker arbete eller vill byta finns viss risk för att du är den som sätter käppar i hjulet. Du är nyckeln till din egen lycka. Om du hela tiden tänker “det klarar jag inte” eller “så bra är jag inte på det” så är det bara du och ingen annan som bromsar dig. Att dagdrömma om en annan tillvaro kan vara en skön och nödvändig tillflykt. Men det får inte ta överhanden och styra dig och dina tankar om dig. Det gamla uttrycket “Du är din egen lyckas smed” passar så bra här. Släpp jante tänket utan att stoppa huvudet bland molnen för den saken skull.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke