Julefrid och budskap♥️

0

Så kom jul

Och på någotvis så blev den extra lång i år. Vi har vuxna barn och en hemmaboende “sladdis”. Så i år blev det lilla julafton innan den 24e. Det var roligt att få rå om laga mat och fixa för barnen och svärsonen. Vi åt gott och spelade spel köpt för just kvällen. “Speak Out” jisses vad jag skrattade. Vilken fin kväll. 

Bilfärd

På julafton packade vi in oss och djuren för färd mot lilla stugan. Väl här snabbstädning och jullunch medan hundarna sov under värmefilt. På eftermiddagen stod vår egenuppfödda gran i storstugan och fika med julklappsutdelning kunde ta plats. Allt i maklig takt.

I skrivande stund

Än är det mörkt ute, och på lilla “gårsplanden” lyser “fågelgranen” upp litet. Månen skyms av moln. Kanske får vi mer snö. Gott är att ha en stillsam brasa som värmer och hett kaffe i muggen.

Budskap för onsdag, torsdag och fredag.

Dessa budskap kommer från Doreen Virtues Angel Tarot. Bilderna är mörka och endast upplysta av stearinljus.

Onsdag

Sista tiden har ibland känts övermäktig. Men änglarna låter hälsa att en del av all oro är dina egna tankar om katastrofer som inte ens är realistiska. Släpp denna oro över saker som inte ens hänt. Helt enkelt “måla inte fan på väggen”. Ju mer du oroar dig desto snabbar snurrar den självutnämnda nedåtspiralen. Vilket i sin tur leder dig in i stress och låga tankar om dig och andra. Vi kan påverka utgången av saker och ting för det mesta. Och inställningen till svårigheterna är också en del i utgången. Lägg dina orostankar i änglarnas händer. Be om deras hjälp att lyfta bort dem från dina axlar och sinne.

Torsdag

Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge sägs det. Nu kan det ske ett slags skifte i en relation. Vänskaplig eller romantisk. Något som varit på tal men inte fått komma fram. Var inte tyst. Berätta om hur du känner och upplever saker för denna/denne person. Det handlar mycket om att du inte riktigt tycker att det du upplever och känner är viktigt. Men det är minst lika viktigt som andras. Tillsammans väver ni relationen och utan bådas insats blir väven rätt gles. Sov på saken och hur du skall tackla detta kommer till dig i drömmen.

Fredag

Se där ja, nu rullar det igång något. Du som funderar på att “röra om i grytan” och byta arbete eller avancera inom det yrke du har är på rätt väg. I det stora hela säger änglarna att nu finns möjlighet till förändring som är positiv. Du förvaltar denna jultid väl genom reflektion av året som gått. Därför får du en fräsch start på nästa. Många små förändringar finns i tankarna och ja, låt dem ske. ‘Go for it” så att säga. Om det så är kost och hälsa eller en kurs /förkovring av något slag, det kan verka futtigt. Men nej, så är det inte. Det kommer ge dig så mycket. Att ge sig själv en ny chans är att ge andra en chans med.

♥️?Med kärlek?♥️

 

Följ mig gärna på FB. Eller skriv till mig för frågor om tarotläggning och änglabudskap.

https://www.facebook.com/mrsmagika/

mrsmagika@gmail.com

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke