November och litet meddelande till dig.

0

Höstlov

Hemkommen från stilla dagar i vårt älskade lilla ruckel till stuga. Mycket vila och en del reflektion hanns med. Jag lagade mat som jag brukar. Och varje gång slås jag av, att jag tycker det är så mycket roligare att laga mat där. Detta trots att köket är minimalt och bänkytan knappt existerande. Och ändå har jag genom åren lagat mat för upp till 20 personer i detta lilla prång till kök. Allt går om man vill sägs det ju.

Samhain

Ett enkelt firande av häxans högtid och även nyår blev det den 31 oktober. Det firas alltid bäst där mitt i naturen. Meditation och samvaro med naturens väsen och eneriger. Bus eller Godis för grannbarnen så roligt och uppskattat, både av oss och barnen. Jag slutar aldrig förundras av dessa möten jag har där. Det är sällan jag känner på samma sätt någon annanstans. Det är något med den där delen av Sörmland som får sinnena att vakna och själen att komma i harmoni.

 

Meddelande till dig från änglarna

Låt själen vila likt växtligheten som lägger sig till ro i vintervilan. Låt hjärtat läka. Den mörkare årstiden är här. Lys upp din väg med omtanke om dig och de dina. Se de små tingen i vardagen. De är de verkliga gåvorna. Solen,vinden, det enklaste av sakerna i livet. Skapa inte drama, gå inte in i andras konflikter. Stig åt sidan och betrakta. 

Med kärlek❤

https://www.facebook.com/mrsmagika/

mrsmagika@gmail.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke