Budskap för lördag och söndag.

2

Så blev det fredag

Jag och familjen planerar för en helg i vårt lilla paradis. Och jag längtar fast det inte var många dagar sedan jag åkte därifrån. I morgon får jag vakna av annat än förortslarmet. Vilken lycka.

Bra dagar

Ni som läser min blogg vet hur illa jag tycker om stöket och böket i storstaden. Men allt är inte elände. Denna vecka har det hunnits med utflykt i ett av våra naturresevat. En ljuvlig förmiddag bara maken, hundarna och jag. Vi gick rakt på ett torp som står tomt. Det ägs av Stockholmsstad men verkar inte användas. Så synd tyckte vi båda. Min fantasi skenade iväg.

Tänk så fint det skulle kunna bli. Det skulle gå att ha ett träningskollo där för hundar med ägare, eller varför inte odlingar så kallat andelsodlande. Dvs en eller flera odlar för en större grupp. Ja vackert var det där och många idéer kom upp över det medhavda kaffet.

Rensa ut gammalt

Många gånger talas det om att släppa taget om gammalt för att nytt skall få plats att växa. Det behöver inte vara bara känslor, dåliga relationer e.t.c. För mig blev det min garderob. Ja fy faster den har levt sitt eget liv länge. Och jag kände vid något tillfälle att jag helst skulle vilja stänga dörren och inte öppna igen. Men eftersom röran vuxit sig ut ur garderoben så gick inte dörren ens att stänga. Sagt och gjort. Maken hjälpte mig och hejjade på då och då. Och nu, två sopsäckar senare, är det ordning och reda och korgen jag lägger trasiga raggsockar i är överfylld. Så det är hög tid att stoppa sockar om jag inte vill frysa om fötterna i höst.

 

Budskap för lördag och söndag

Jag avslutar denna vecka med Doreen Virtue och Radleigh Valenties Tarot of Angels.

Ärkeängel Haniel vill att du skall lita på din inre röst och tro på dig själv. Det är något som skaver. Ett beslut av någon sort. Du velar fram och åter. Vilket gör att du känner det som att du fastnat. Haniel vill att du skall släppa taget om oro och jante. Alla har vi perioder då vi blir osäkra på de beslut vi tänker ta eller tagit. Det är inget konstigt. I bland kan det behövas revidering av  plan. Men inte denna gång. Dock kan det ta litet tid innan resultatet av ditt beslut och arbetet runt detta visar sig. I denna väntan skall du inte låta tvivlen växa. Vårda dina planer och drömmar medan du väntar på att de skall gro.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thomas den

  Dom allsmäktiga Ärkeänglar finns alltid till den hjälp man söker
  önskar dig en fantastisk helg

  • frumagika den

   Tack Thomas.
   Önskar det samma till dig?

Lämna en tanke