Budskap för tisdag och onsdag

0

Gråväder

En stilla brasa knäpper i öppnaspisen. Kaffet är strax färdigt. Två av de fyra små nakna har redan varit ute och “släppt på trycket” för att sedan krypa tillbaka in under täcket som fortfarande håller värmen från natten.

I dag stundar veterinärbesök

I våras gick vår “husveterinär” i pension. En för oss vemodig händelse. Samma veterinär har vårdat våra djur och delat både sorg och glädje i 15 år. Till min glädje finns flera trevliga mindre kliniker här i Sörmland där vi har vår stuga. En har jag träffat och gör även i dag. Så jag blev kvar i stugan när make,dotter och katter styrde kosan mot staden,arbete och skola.

Balkonpynt

Bilen blev fullproppad med all sköns saker. Senare i veckan skall jag få hjälp att inreda balkongen med litet höstfägring. Kanske kan jag hinna bland annat en höstsådd av sallad i balkonglåda.

Budskap för tisdag och onsdag.

Korten är fortfarande från Doreen Virtue och Radleigh Valentines Angel Tarot.

Ärkeängeln Jeremiel talar om förändring. Ett vägskäl som leder dig i en ny riktning. Be Jeremiel om hjälp att fatta beslut i detta. Korten följer ett tydligt tema just nu. De signalerar att hösten kommer innehålla både stora och små förändringar,vägskäl som tar dig till nya projekt och eller en ny och bättre livssituation. Relationen till en partner står inför en omvälvande förändring. Det kan komma att kännas skrämmande men det blir bra.

Arbete ligger i fokus denna vecka och en tid framöver. I går talades det om en ny yngre kollega som gör entré och “rör om litet i grytan”. Det finns ett visst mått av motsträvighet för denne nya kollega. Men hen är fast besluten att få detta att fungera så bättre att kapitulera och följa med i utvecklingen. Be Jeremiel om stöd och guidning även här. Återigen säger de, att det bästa för att ta rätt beslut och agera på bästa sätt är genom eftertanke och ordentlig genomgång av fakta. Det är dags att rensa ut i åsiktspåsen och se på de fakta som finns och de kunskaper du besitter. Då kan du släppa in det nya med öppna armar och nyfikenhet.

❤Med Kärlek❤

 Gå gärna in på FB och gilla min sida Fru MagIka. Där visar jag mina andliga och vardagliga skapelser. 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke