Budskap för fredag,lördag och söndag.

4

Till er fina läsare❤

Några dagar utan budskap för att orken inte räckt. Vi har firat yngsta dotterns födelsedag. Jag gjorde en tårta. Nja inte själv maken fick göra saker som att vispa. Elvisp är jag inte betrodd med sedan skadan. Risken finns att jag tappar den eller så flyger väl bunken all världens väg. Sådant har hänt. Men det blev en tårta och dottern njöt av den.

Budskap för fredag och helgen

I dag får Lisa Parkers Familiaris Tarot

 

Fredag

I dag kan det bli goda nyheter av något slag. Det kommer något oväntat. För någon kommer det bli frågan om snabba beslut i stället. Det är dock inte något impulsbeslut. Utan något som tagit form under längre tid och just i dag infinner sig allt som behövs för att ta beslutet.

Lördag

En dag för kärlek. Kärleken kommer i många skepnader och former. Samvaro i balans. Oavsett du är singel eller i en relation behöver du finna din egen inre känslomässiga balans för att må riktigt bra. När du mår bra då blir livet så mycket bättre. Så glöm inte bort dig själv.

Söndag

Du är på väg ett slags inre resa. Det är en del som behöver sorteras och analyseras för att fortsätta framåt mot en nya mål. Bollen ÄR i rullning men allt händer i sinom tid. Tålamod är vad som behövs. Det är inte alltid bra att brådska.

Tillägg

Jag får mitt i läggningen budskap till  specifika personer.

1)Fredag /Handlar om husköp. Slå till nu det är drömhuset och du har allt som behövs för att få det att fungera.

2 ) Lördag /Du som förlovar dig i dag. Det finns en vit släktklänning och den kommer till användning snabbare än tänkt.

❤Med Kärlek❤


 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Kristina Ucinska den

  Tack ?

  • frumagika den

   Kram❤

 2. Anette Bjärnstedt den

  Tack ❤ ?

  • frumagika den

   Tack själv❤

Lämna en tanke