Meddelande till dig för måndag och tisdag.

6

I paradiset 

Med makens varma händer över min smärtande bröstrygg. Våra hundar runt mig nära under täcket. Den röde katten med en tass på min arm. Så somnade jag. Vaknade tidigt av fåglarnas morgonserenad i den stigande solen. Gick en vända och hjärtat blir varmt av allt det vackra naturen generöst delar med sig av till oss.

Lilla dottern har hjälp till att samla maskrosblommor som nu ligger på tork för att under hösten bli salva och thé.

Budskap för måndag och tisdag

Denna vecka kommer budskapen från Mary-El Tarot.

 

Det blir något annorlunda i dag då jag får till mig att budskapen flyter i varandra. Och skall tolkas som ett längre budskap till dig/er.

Måndag och tisdag

Det eviga sökandet ut från dig själv gör att du tappar fokus. Något du planerat sedan länge håller på att hända. Men detta eviga”om jag bara har det,om jag skaffar den,köper ditt införskaffar datt” gör vägen både längre och svårare. Du vet egentligen redan detta.  Sanningen och motivationen ligger i dig. Att söka svaren på den inslagna vägen är inte att konsumera mer,högre lön och mer materislism. Detta handlande målar bara in dig i ett hörn och skapar skam och skuld. Det blir ett stigma och en känsla av att vara fängslad bland onödiga prylar och skulder blir dig övermäktigt. Svaren och vägledningen finns inom dig. Dina styrkor likväl som svagheter. Lär känna din fiende som dig själv heter det, dessvärre brukar vi vara vår egen fiende för det mesta. Och så även nu. Lyft blicken över det materiella begären för de blockerar det viktigaste. Kunskaperna om dig själv. Och även om det är skrämmande att syna sig själv i sömmarna så ger det dig den styrka och de kunskaper du behöver för att fortsätta framåt. Skala av rensa och håll kvar det viktigaste både materiellt och mentalt. Då inträder den där lätta frihetskänslan, du återfår fokus och vägen framåt blir synlig igen. Ge inte upp nu, du har vad som krävs. Inom dig, inte i plånboken.

❤ Med Kärlek❤

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Anette Bjärnstedt den

  Tack ❤ ? så jättemycket ❤

  • frumagika den

   Tack själv ❤

 2. Marie den

  Tack, men det är inte lätt när man ligger under existensminimum och inte har några pengar så man kan skilja sig. ?

  • frumagika den

   Ja det är en svår situation att vara fattig. Den känner jag allt för väl. De meddelanden som kom till mig i dag handlade inte om att en skall vara tacksam för nödtorft. Det handlade mer om att materialism inte är rätt väg att gå men att det kan vara svårt att se ibland. Styrke kram till dig❤

 3. Inga den

  Whops! Det var mitt i prick!

  Tack.

  • frumagika den

   I bland är guiderna väldigt rakt på sak ? ❤kram❤

Lämna en tanke