Budskap, fullmåne och Beltane.

10

Sömn var tog du vägen?

Vaken, stilla faller ett kyligt vårregn i den mörka natten. Den vackra fullmånen har dolts av mörka moln. Koltrasten sjunger ihärdigt regn och vind till trots. En  fin högtidshelg är snart till ända Beltane lika så. Fick förmånen att tillsammans med mina Månsystrar fira Beltane. Enkelt, högtidligt och mycket kärleksfullt. Det är en oerhörd tacksamhet dom fyller mig när jag tänker på de kvinnor jag fått förmånen att vara nära och dela stort och smått med genom Månsystrar.

I går promenerade jag med hundarna och månen var så oerhört nära. Runt oss dansade dimman och älvorna var så nära. Under en kort stund omslöts vi av denna låga dimma. Den omfamnade oss i en fuktig vänlig kram, allt var frid.

Budskap för tisdag och onsdag

Denna vecka kommer budskapen från Mary- El Tarot (Landscape of the Abyss)

 

Tisdag

Ekonomi är fortfarande aktuellt. Den vardagliga precis som i söndags. De vill förtydliga vikten av att det inte handlar om att söka svaren på detta utåt. Nej du behöver gå in i dig och ditt inre. Sök i dig för djupt där vet du redan svaret. Svaret på hur du skall lösa detta ekonomiska dilemma. Nej, det är inte någon enkel snabblösning. För det handlar om en djupare och varaktig förändring som är lösningen. Ingen annan än du kan göra den.

Onsdag

Det är som du känner dig fången i en situation och att någon/något tvingar dig kvar.  Det är inte sant. Det är en falsk bild som du själv präntat in i dig med hjälp av mindre trevliga individer i din vardag.  Låt dig INTE manipuleras!

Du har styrka, intelligens och är klok nog att kunna vända denna situation till något som gynnar dig och inte låta dig själv bli språngbräda för andras elakheter och tillfredställelse över att såra. Avstå inte din övertygelse om vad som är rätt för dig. Stå kvar, stå stolt! Lyssna inte på elaka tungor och deras förtal. Lev din sanning inte andras lögner. Du är älskad precis som du är.

<3

Jag vill  passa på att tacka för era fina kommentarer på FB. Om jag fick önska skulle jag gärna ta emot kommentarer här på min blogg. Då kan jag svara er litet mer personligt. avslutar med två vackra bilder på älvdans i fullmåne.

<3 Med Kärlek<3

https://www.facebook.com/mrsmagika/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

  1. Eva-Britt den

    Tack för budskap ❤

    • frumagika den

      Tack fina du ❤

  2. Anette Bjärnstedt den

    ❤ Tack för budskapet är alltid kul att läsa dina inlägg

    • frumagika den

      Tack det gör mig glad att DU tycker om dem ❤

  3. Jessica den

    Så vackert på många sätt ❤. Du är en fantastisk människa och jag är glad att vi mötts. Gillar din förmåga att formulera dig i skrift. Tack för budskapet och de vackra bilderna. Fortsätt stå i din kraft och sluta inte skriva. Kram.

    • frumagika den

      Tack fina du❤

  4. Jessica den

    Det du får fram är så sant i mitt liv kul att lösa om sitt eget liv på fb.

    Men en liten fråga hur ska jag lämna honom på bästa sätt?

    • frumagika den

      Hejfina du. Jag gör readings via min FB sida Fru MagIka.Inte så här.på bloggen. Kontakta mig gärna där via meddelande om intresset finns. Kram❤

  5. Marie den

    Tack för denna omtanke och det gav mig nåt att tänka på. Det kan o kommer att hjälpa mig ..Bara ja kan se inom i mig själv, så löser sig nog en del ??

    • frumagika den

      Tack själv. Ja ofta har vi ju lösningen framför oss. Då är det härligt att våra änglar och guider puttar oss i rätt riktning.
      ❤Kram

Lämna en tanke