Söndag i paradiset och budskap.

2

Morgonstund har guld i mun.

Vaknade av koltrastsången. Helt ostört från storstadslarm. Blickat ut genom fönstret, följt soluppgångens skiftningar från purpur till rosa med guldflammor som långsamt tog över. Så vacker moder jord är. Nu har guldet klättrat över trädstammarna. Ett svagt knaster hörs från öppnaspisen.  Låter tankar på nattens dröm få ta plats.

Drömmer om den där lilla gården med vedspisen i det stora gamla köket, breda golvtiljor blanknötta av fötter och såpskurning. Med en trädgård utanför fönstret. Där fruktträd, bärbuskar, blommor och en prunkande köksträdgård breder ut sig.
Så länge jag kan minnas har de där bilderna på huset med det varma bondköket funnits i mina drömmar. Med skiftande årstider utanför köksfönstret. Med åren mer avlägsen. Men så här en tidig söndagsmorgon låter jag den stanna i mitt vakna medvetande och sväva fritt. Allt medan koltrasten konserterar låter jag fantasin breda ut sig en stund till, innan verklighetens bestyr tar dagen i anspråk.

Budskap för måndag och tisdag.

Veckans två första dagar bjuder på budskap från Angle Tarot av Doreen Virtue.

Måndag

Vår, ljus och det du väntat på kommer nu. Allt på en gång så håll fötterna på jorden. Några av er väntar på något slags beslut. Något du/Ni oroat er för och kanske också förstorat upp en del. Måndagen kommer med besked och du/ni kan andas ut. En av er går med högburet huvud ur en trist och onödig konflikt på arbetet. Bra jobbar där! Att vara neutral i bemötandet av några i affekt visar sig vara precis rätt tillvägagångsätt. Nu får du plocka frukten av ditt proffsiga bemötande. Chefen ser var så säker. Kollegornas omogna trams talar för sig själv. De får bära sina dumstrutar helt själva. Du får tiaran.

Tisdag

Ringar på vattnet. Sträck på dig, ta ett djupt andetag. Du kan och du vågar. Surdegarna kommer bli inspirerade av dig. Låt dem få vara med och skapa. Men låt dem inte ta över ditt projekt. Din värme och kärlek för detta skapande lyser igenom och färgar av sig på de andra. Denna gång skall du inte backa. Ta åt av äran. Du är värd berömmet och uppskattningen Kliv fram, stå kvar det är dags nu.

<3 Med Kärlek<3

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Maud Thorin den

    Det låter som att vi delar dröm med skillnaden att jag har kor i närheten. ?

    • frumagika den

      Kor är härligt. Vårt lilla fritidshus har får och hästar en bit ifrån. Det är fint att höra fåren bräka och hästarna gnägga.Men kor smäller nog högre. /Fru Magika

Lämna en tanke