I paradiset

0

Dagar av vila

Så ljuvligt har det varit. Att kunna vara i vår lilla näst intill fallfärdiga stuga. Familjen har pysslat på både ute och inne. Jag har mest sovit. Så blir det ofta nu mer. När vi kommer hit släpper kroppen på spänningarna. Tystnad, frisk luft och värmen i stugan, som vi kan styra själva. Om jag inte hade så mycket vilovärk skulle jag nog sova dygnet runt. Alla njuter av att få vara på landet.

Litet pyssel

Litet pyssel fick jag ändå gjort. Sedan jag börjat arbetsträna finns inte kraft att vara kreativ även bloggandet får anstå. Så är det bara, orken finns inte till både och. Jag måste välja bort saker och det första blir pyssel. Men tidigare röda dagar har gjort att jag fått extra sammanhängade ledighet till och från. Det med den ljuvliga stillheten gjorde att kraft och kreativitet infann sig.

En dörrstopp för beskydd eller kanske trädgårdspynt.
Ett väggskåp för magiska ting snart färdigt.

Budskap för nästa veckan

Denna vecka är det änglabudskap som pockar på. Det började redan för flera dagar sedan. Så jag gör som jag blir vägledd att göra. Delar med mig.

// Låt dig inte dras med i situationer du inte är bekväm med. Att böja sig för andras vilja är inte alltid det bästa för dig. Det är skillnad på att jämka och komma överrens. Men det finns tendenser att böja på huvudet och bara acceptera. Sluta genast. Det är en ond cirkel som inte skall beträdas. Din önskan och dina behov är lika viktiga som någon annans. Dock är det ofta enklare att hjälpa och stötta andra än sig själv. Men, att sätt sin egen varelse i sista rummet per automatik är inte för ditt högsta bästa. Att dra sig undan en stund för återhämtning är en god start. Vila, och bra näring är viktigt. Be oss om stöd och hjälp att stå emot det du inte vill ha i ditt liv. Sträck ut din hand och vi tar den.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke