Frihet att skapa

2

En intensiv vecka

Förra veckan blev inte som planerat. Jag fick klämma in mer än jag mäktar med rent fysiskt. Lilla vovvan med sina inflammerade analsäckar är på bättringsvägen men det kommer ta tid. Det är en massiv infektion vilken kräver noggrann skötsel.

Landade i lilla stugan

Så oerhört tacksam så länge vi kan ha kvar detta vårt paradis. Just nu kan jag inte göra något trädgårdsarbete alls. Frustrationen är stor. Maken sköter det som jag vill och brukar göra.

Svårt

Det känns så oerhört svårt att inte kunna göra något av det som jag älskar i form av trädgårdsarbete eller långa skogsutflykter med mina små hundar. För mig har detta hela tiden varit drivkraft att övervinna och finna balans i mitt utmattningsyndrom. Så nu är det fråntaget mig pga av en trasig rygg! Vissa dagar är värre än andra. Det blev så klart och tydligt denna helg, min inmobilitet.

Målade 

Jag tog fram min ask med akvarellfärger som jag inte rört nämnvärt de senaste 25 åren. Utan något mål lät jag penslarna landa på på papperet.

Frigöra mig 

Försöker hela tiden frigöra mig från alla år av bedömande och dömande. Min egen orimliga måttstock men även andras. Detta jämförande. Det följer oss i livet. Själv har jag levt efter andras önskemål och krav så länge jag minns. Böjt och bänt mig. Låtit mig föras i kravens valser, allt för att vara till lags,passa in,duga för att få bli sedd och älskad.

Med skakade hand

Fortsätter penselns väg över pappret. Form och färg. Diskreta som inte tar förstor plats. De djärva färgerna får vänta. Tills jag blir modigare.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke