I nattens lugn och budskap för helgen.

2

Ute faller regnet

Gatljusen kastar reflexer i de små pölarna. Regnet bryter vattenytan och får gatan att se ut att vara prydd av tusentals kristaller. Det glittrar och glimmar. Mörkret är vackrare än de gråa dimmiga dagarna som gått. Stilla timmar. Någon går förbi nedanför fönstret. Stegen dämpade av regnvattnet. I förortsnattens lugn finns plats för tankar.

Healinghundar

Jag har en form av reumatism AS (ankyloserande spondylit) förr kallades den Bechterews sjukdom. När fukten kommer slår den till. Så jag har legat plattfall några dygn. Muskelinflammation i ryggen. Inte vackert alls. Våra djur känner så väl när “matte” har ont. Till och med vår nyaste lilla familjemedlem. Hon har tassat efter när jag hasat fram mellan rummen i hemmet. Till och med suttit på andra sidan duschdraperiet och tåligt övervakat. När maken kommit in från morgonrundan med dem har de alla fyra placerat ut sig runt mig i sängen. En av hanarna har sträckt ut sig i sin fulla längtd. Längs min värkande rygg, tätt, tätt mot mig. Bättre än alla vetekuddar i världen.

Budskap för lördag och söndag.

Fortsätt,tappa inte tron eller hoppet att du skall lyckas. Att du skall klara det du förutsatt dig. För det gör du. Än är tiden inte inne. Allt är inte färdigt. DU är inte färdig. Tankar behöver mogna, formas och formas om innan de sätts till verket. Släpp det för ett tag. Ägna dessa dagar åt de som älskar dig. Och låt dem vara nära dig i både ord och handling.

 

❤Med Kärlek❤

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Rosie den

    Skickar dig en styrkekram då jag så väl förstår dina svårigheter i vardagen. Har själv psoriasisartrit och fibro och kroppen är i uppror här med nu. Tack för ditt fina budskap! ? Önskar dig en härlig helg ☀️

    • frumagika den

      Åå tack fina du❤ Visst är det en utmaning vissa dagar. Men jag tycker ändå att begränsningarna gör mig mer tacksam för de bättre perioderna. Hoppas dina leder inte krånglar förmycket i detta gråväder.En trevlig helg till dig med❤

Lämna en tanke