Jag har inte glömt..

0

Förlåt

Bloggen har varit lidande länge även läggningarna av Tarotkorten. Förlåt alla ni underbara. Livet ger mig sura citroner just nu. Jag försöker söta dem så gott det går. Under denna skrämmande tid kommer jag lägga kort på min FB sida. Och blogga så mycket jag mäktar med.

Strandsatt

Ni vet ju att jag jobbar hårt på att återgå i arbete efter svår skada, utmattning och mer där till. Just nu när Corona slår till väljer FK att köra över samarbetspartnern AF och den 20e april är jag enligt min handläggare frisk nog att ta vilket jobb som helst… Det är ju inte sant. M e n här vill jag bestämt säga att jag har stöd. Inte bara från familj, husdjur och vänner. Nej, när jag kännt mig som mest strandsatt omsluts jag av energier mer kraftfulla än jag visste var möjligt.

Famnad av energiernas kärlek 

Så är det. Jag känner mig “buren” av det jag inte kan se. Ni skall veta att jag är precis som ni som läser nu. Inget medium! Men jobbar på att höja mina mediala kunskaper över “vardagsintuitionen”. Det har varit ett jäkla motstånd… jag tvivlar, känner mig värdelös… Men, nu är det som proppen släppt igen.

Begränsad

Ja, trots detta fantastiska kommer aldrig orken tillbaka till vad den var. Det går inte längre. Orken är för alltid begränsad. Men det är inte längre en sorg. Det är som det är. Och jag får hjälp att förhålla mig till det av “energierna”. Ja, jag har inte fått “träffa” mina guider, änglar eller annat. Bara omfamnats av deras energier, vaggats till sömns och vägletts av dem i mina drömmar.

 

De gyllene skorna

Jag har bönat och bett om att få “träffa” mina andliga guider. Inte en meditation kan jag hålla mig vaken. Inte ens de jag bevistat med guidning. Men där i drömmarna möttes jag en gång av ett par gyllene skodon och nedre delen av en guldbroderad särk. En maskulin energi så överväldigande. Jag frågande varför jag inte fick se hela “honom”. Svaret var enkelt; du är inte redo. Jag pressade på och frågade “vem är du?” Fick som svar ett varmt mullrande, djupt erotiskt skratt och orden ” Det vet du redan”. Vi kan väl säga att jag vaknade helt desorienterad och djupt rodnande!

❤Med kärlek❤

 

 

För daglig tarotguidning följ min FB sida;

https://www.facebook.com/mrsmagika/

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke