Stilla timmar

3

Det knastrar

Brasknaster,nybryggt kaffe så börjar morgonen för mig i vår lilla stuga. Glad i hågen tvättade jag alla filtarna till hundburarna i går. Hängde dem ute så de skulle torka i vinden. I morse kom det litet vinter igen.

Än är det vinter kvar

Tuffa tider

Pengar växer inte på träd i vår lilla familj. Att bilen totalkvaddades när den stod parkerad var ett dråpslag. På det hade frysen i stugan stängt av sig och mat för en stor summa gick förlorad. Min fina symaskin gick sönder. Ja allt detta och mer kantade februari och mars.

vår gamla älskade bil

Vändpunkt

Jag är sådan att jag oroar mig, känner skuld över den situation familjen är i pga min skada, utmattningssyndrom, reumatism och artros. Jag som inte blir “frisk”. Så när det också kom en restskatt på för oss astronomisk summa orkade jag inte ta in mer. Orkade inte oroa mig mer. Utan slött reagerade jag med tanken, det ordnar sig på ett eller annat sätt. I samma veva hade jag tagit beslutet att lägga ner mer tid på min andliga resa. Detta genom att gå på föreläsningar, seanser och en veckogrupp där en får öva sina förmågor. Jag är övertygad om att det blev vändpunkten. Efter två träffar i veckogruppen infann sig ett lugn som jag inte känt på länge.

Det händer nu

Små tecken av överflöd. Bilen var så gammal att den inte fick att försäkra… men dröm om vår förvåning när ett beslut från trafikförsäkringen damp ner hemma. Det vi får av dem går jämt upp med restskatten. Det ordnade sig. Och på sparkontot finns slantarna vänner samlat för en annan bil. Lilla Gullan fick vi av vänner så vi tar oss fram. Försäkringskassan jagar mig. Kräver och kväver. Jag tänker inte kämpa mer där. Jag gör som min handläggare kräver. Så får vi se hur det går helt enkelt. Läkaren har skrivit brev till handläggaren inte för att jag tror det gör skillnad men det är gjort i alla fall. Detta beslut var lättare än jag trodde att ta. Jag arbetstränar och mitt fokus skall ligga på det. Inte på tjafs med FK. Efter detta beslut får jag nästan dagligen små bevis, små gåvor utan anledning eller rim och reson.

Veckans budskap till er

Denna vecka får Mary El Tarot Landscape of the Abyss ge er budskapet.

Du är på rätt väg. Dags att snart få plocka frukten av dina ansträngningar Du har tagit kontrollen tillbaka över ditt liv och din själ. Det är d i t t liv och du låter omgivningen förstå att så är. Dock kan du drabbas av tvivel när någon uttrycker sig negativt över dina val. Men låt det rinna av dig. Låt inte deras eller ditt egos ord styra dig. Du är på rätt väg. Med öppenhet för det nya kommer också lycka, välmående och bättre ekonomi. Så var djärv, slå ifrån dig andras gnäll och avundsjuka. Du vågar prova något nytt. Det är ibland skrämmande för andra och då måste olyckskorparna kraxa litet extra. Ren avudsjuka helt enkelt.

♥️ Med Kärlek♥️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Anna den

    Styrkekram till dig? ?

    • frumagika den

      ♥️

  2. Lisbeth Minni Pettersson den

    Som min affirmation när jag har ekonomiska problem …… Gud är min trofasta källa, allt jag behöver kommer till mig snabbt med nåd och på ett fullkomligt sätt. Amen

Lämna en tanke