Fånga dagen

2

Så krympte livet igen.

Då börjar smärtan om. Diskbråcken har förvärrats eller så har nya uppstått. Min läkare är inte så pigg på att göra någon större insats. Det blev tydligt när jag med gråten i halsen blev uppringd efter önskemål. De smärtstillande jag fått är i liten dos. Och skulle inte hjälpa en myra än gång. Vad jag än gör om så bara lyfter en kaffe kopp så får jag ondare. Så där krympte livet till soffhörn med kuddar åter igen.

-Men hur orkar du?  Var frågan jag fick en dag av en bekant. Hur kan jag inte orka? Det finns inget alternativ. Jag försöker meditera och med hjälp av hundarna kommer jag ut varje dag.

Sakta sakta

Tar jag mig framåt. Några extra dagar i vår lilla stuga hjälper. Där kan jag bara kliva ut. Inga trappor och hundarna njuter av stillheten lika mycket som jag. Bara en vecka kvar. Sedan får jag vara här med de jag älskar på heltid nästan en månad. Den absolut bästa månaden på året. Midsommar har vi firat stillsamt och jag lagade mat tillsammans med maken. 

Budskap

Jag kommer ta upp Tarotbiten igen. Men när jag har väldigt ont försöker jag jobba med mina Änglar inåt. Både jag och delar av familjen får små meddelanden. Och det gör mig varm i hjärtat.

Bilproblem

Vi har en gammal skruttbil som lagas ofta. Sedan länge kan den få för sig att stanna lite hipp som happ. För mig som är livrädd att åka bil… ja ni kan ju tänka er. En dag såg jag molnen forma en stor skara människor ståendes på rad. Jag ropade på maken. Han sade bara -Så många änglar undrar vad de vill?

Motorstopp

Senare på dagen skulle han hämta vår dotter som var hos en kamrat på “andra sidan stan”. Det drog ut på tiden och jag undrade var maken tagit vägen. Han hade fått motorstopp som vanligt. Men denna gång startade inte “Hennes Majestät” efter en stund som hon brukar utan krånglade lääänge. När hon äntligen vaknade till liv igen och maken kommer ur tunneln hade det skett en stor olycka med flera bilar inblandade.  OM bilen startat tidigare hade den och maken hamnat mitt i olyckan som stängde av hela motorvägen.

-Så nu vet du vad de ville sade maken…änglarna alltså.

 

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Inga den

    Tycker verkligen synd om dig. Har själv diskbråck och det kan vara ett helsike!
    Tur att du snart får “vila”!
    Men det är ju inte det man vill.

    Tänk att du iaf har en make som har vett att fatta. Och idag hade skyddsänglarna fullt upp!

    • frumagika den

      Tack Inga. Nej det är verkligen ingen dans på rosor. Hoppas du kan finna ljuspunkter i allt ont precis som jag.
      Kram ❤

Lämna en tanke