Budskap för onsdag och torsdag.

2

Den vackraste tiden

Solens strålar smeker huden. Naturen har klätt sig i en ljus, ung och ännu inte helt vuxen grönska. Häggens berusande doft fyller skymningen. På sina ställen gifter den sig med syrenens. I en slingrande dans blandas deras dofter,förenas i passion.

Budskap för onsdag och torsdag

Budskapen kommer från Mary-El Tarot

Onsdag

Ett flöde av energi öppnar sig idag. En händelserik dag. Någon av er får ja till att starta något nytt på arbetet. Det kommer bli en hektisk tid och de vill att du planerar in ledig tid redan på detta tidiga stadie och håller fast vid det. Så du inte blir utsliten. En romantisk och eldig kväll för en del av er. Du som lever i en relation uppmanas att uppmärksamma intimiteten litet extra i morgon beröring säger ofta mer än ord. För er singlar så är det möjlighet för ren och skär passion. Ni som är i slutet av någon slags avtalsprocess, projekt eller försäljning kan få avslut på detta idag. Fira det med de inblandade och ta åt dig av äran du med. 

Torsdag

Energin från igår influerar även torsdagen. När det händer mycket i ditt liv,som det verkar göra just nu. Både på det andliga planet och rent vardagligt är det viktigt att pausa från allt. Dra dig undan och ägna små korta stunder till att samla dig. (Någon av er är mitt i en flytt. Det verkar rätt rörigt för dig pausa ibland så skall du se att humöret blir bättre.)

Andas,andas andas! Skapa de där små oaserna på några minuter i fullständig stillhet och framför allt  t y s t n a d. Glöm inte bort att älska dig själv. Du är perfekt precis som du är. Bär dina “gyllene skor” med stolthet du är mer än väl värd dem.

Litet tillägg

När läggningen var färdig fick jag ett till meddelande som levererades med ett  glatt skratt. Ni ombeds att “hålla i hatten för nu blir det åka av.” Precis så skulle jag förmedla det och med avslutningsorden “de vet vad vi menar”.

❤Med Kärlek❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke