Budskap till helgen.

0

Till er

Några kort för veckan blev det inte. Detta då min ryggskada förvärrats och orken är knapp pga smärtorna. Men jag vill inte lämna er utan budskap över helgen och inte enerigerna som står mig bi heller. Det pockar på. De har mycket att säga.

Korten för lördag och söndag 

Helgens budskap kommer från Doreen Virtues kärlekfulla lek Angel Tarot. Änglarna är ständigt nära och vill vara till hjälp. Det enda de behöver är din tillåtelse att hjälpa. Så be om deras hjälp. Inget är för litet eller förstort. Själv samtalar jag med dem dagligdags. Berättar vad jag tänker på och frågar om råd. Än har jag sällan sett dem men förnimmer dem. Och det är gott nog för mig.

Lördag

De säger att något med ekonomin är på väg att lösas. De talar om att någon har glömt deklarationen. Och vill påminna om att skicka in den. Du som startat eget precis,de säger att det kommer gå strålande så ha is i magen Rom byggdes inte på en dag. Litet tillskott i kassan kan också komma från en lottorad eller en trisslott. Och en av er skall leta i fickorna på vinterkläderna det ligger några sedlar i en ficka.

Söndag

Flera av er skall visst på mottagningar av olika sort i dag. Det är precis vad ni /du behöver. Nöjen, litet trevlig och glättig samvaro.

Och nej du som är deppig för att du inga kläder har, skall inte stanna hemma! Det är en dålig ursäkt.  Du har en jätte fin blommig klänning som du skall ha på dig.

En av er skall visst på ett dop. Barnet som döps är speciell. Ett riktigt kärleksbarn som kommer slå sin omgivning med häpnad.

❤Med Kärlek❤

https://www.facebook.com/mrsmagika/

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke