Söndagsmorgon i paradiset och budskap

2

 

Morgon i paradiset 

Den låga solen reflektetas i daggen på marken. Gräset har förvandlats till en matta av gnistrande juveler.

Luften vibrerar av fågelsång. Några skator tumlar runt på låg höjd. Den morgonpigga hunden vill ut. Tillsammans inspekterar vi den spirande våren. Hon på sitt vis jag på mitt.

Inne brinner det stillsamt i öppnaspisen. Med ullfilten om axlarna, kaffe i den kantstötta muggen finner jag en position uthärdlig att sitta i. Fåglarnas sång och skatornas tjatter hörs in genom de stängda fönstren och blandas med spraket från brasan. Allt är kärlek.

Budskap för måndag och tisdag

Denna vecka kommer budskapen via “Thelema Tarot”

Måndag

Du är på rätt väg och rätt plats. I bland ser en inte skogen för alla träden. Med de hälsar att överflöd finns för dig här och nu. Dock kan det vara så att du tänker mer på det materiella överflödet och i ditt tycke bristen på det. Lyft blicken högre njut av livet här och nu. Dela med dig av din person och klokskap till andra. Du är älskad precis som du är.

Tisdag

Några av er funderar på något slags idé om företagande eller blir erbjuden något som är helt nytt för er. Säg ja eller gå vidare med idén. Du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer. En utmaning som du/ni kommer klara galant. Var öppen för förslag och råd från andra. Ensam är inte alltid stark. I dag kan du känna dig ifrågasatt och kanske tvivla på att det du har eller där du är inte är vad du egentligen strävar efter. Det är mest egot som spökar. Vi har så lätt att förminska oss och våra styrkor. Gör inte det.

<3 Med Kärlek <3

Lämna gärna några ord här på bloggen eller min FB sida.

https://www.facebook.com/mrsmagika/

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke