Vårrus och buskap

0

Solens strålar 

Smeker min kind som en varm hand där jag går med mina hundar. De nosar ivrigt i kanten av stigen. Många dofter lockar bland grästuvorna, som kämpat sig igenom lagret av fjolårslöv.

På fönsterbrädorna hemma trängs alla skott. Tomat,paprika,gurka,chili, basilika och redan nu egen plocksallad.Ljuvliga vår hjärtat sväller av tacksamhet. I dungen längre fram sjunger koltrasthanarna i kapp. Daggen har fuktat jorden lätt och det luktar av spirande grönska. Snart kommer den underbara doften av hägg och syrén.

Önskar er alla en underbar helg.

 

 

 Budskap för fredag, lördag och söndag.

Budskapen kommer denna vecka från Doreen Virtues Angel Tarot.

Fredag

 Målet är nära men du är inte riktigt där än. Den där känslan av hjälplöshet kan få dig att känna det som du satt dig i en omöjlig sits. Men det går att lösa.  Och var inte så stolt, att du inte tar hjälp från någon nära dig som kan ge råd och/eller hjälpa dig rent praktiskt. Du har vad som krävs men behöver litet råd och ta den utsträckta handen. Och fortfarande; kliv fram och stå kvar. Tro på dig själv.

Lördag

Omge dig med likasinnade i dag. Mest av allt behöver du tid för dig själv. Tid att reflektera över din nuvarande situation och fundera på om de saker du önskar verkligen är vad du behöver. Att spendera tid med sig själv är viktigt. Då kan du höra vad du tänker så mycket bättre. Be Ärke Ängel Raziel om hjälp och råd. Lyssna sedan på din inre röst för bästa råd.

Söndag

Du oroar dig över något med ekonomin och det ÄR knapert. Men det finns saker du kan ändra på. Dock är de negativa tankarna och handlingarna så starka, att de överskuggar lösningarna som i det närmaste fladdrar framför näsan på dig. Be om råd och ta emot hjälpen du erbjuds för att byta fokus. För som det är just nu fungerar det ju inte i längden. Du behöver förändra något runt ekonomi och pengar och hur du agerar eller inte runt detta. Att inte välja är också ett val.

<3 Med Kärlek <3

https://www.facebook.com/mrsmagika/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke