Rapport från “sjukstugan”

0

Då var första natten avklarad

Lille söte Sparris så ynklig. Men ingreppen gick bra och vi hämtade en omtöcknad liten tunnis som såg ut som Gollum mer än någonsinn.

Älskar loppisar

Och när jag lämnat vår krake hos veterinären, slank jag in på Återbruket i Skarpnäck. För en månad sedan när jag sist var där hade jag förälskat mig i en thémugg. Men tyckte det var så onödigt att jag avstod att köpa den. Och så klart kunde jag inte sluta tänka på den. Att den skulle finnas kvar övervägde jag inte ens. Men kanske någon annan mugg..

Så dröm om min förvåning

När det första jag ser i “porslinsrummet” är “min” mugg! Den står till och med kvar på exakt samma ställe som jag ställde tillbaka den på förra gången. Den här gången fick den följa med hem! Återbruket är en fin loppis. Det är proppfullt med prylar från golv till tak. Och det bästa är det gulliga och kunniga personalen och det faktum att det går att göra fynd där fortfarande.

Min fina mugg. Med ett litet fat till.

 I morgon

Levererar mina kort och jag budskap för resten av veckan. I dag hoppas jag orka vara litet kreativ mellan de mer täta rastningarna av liten Sparris. Önskar er en fin onsdag.

❤Med Kärlek❤

https://www.facebook.com/mrsmagika/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke