Tisdagsoro och Budskap

0

I dag är jag orolig

Klockan elva skall vår lille Sparris få sina tänder omskötta och han skall även kastreras. Sparris är vår lille rädde hund. Han är ljuvlig och har kommit långt sedan han kom till oss förra året i början av juli. Vi har världens bästa veterinär, men narkos är alltid narkos. Han ligger bredvid mig i soffan och sover djupt helt ovetandes om dagens agenda.

Men jag vet

Och min mage bestämde sig för att tala om hur mycket jag oroar mig. Så inget kaffe denna morgon. Istället blev det  kamomillthé i min fina födelsedagsmugg.

Omslag i vädret

Och vips krånglar mina leder litet extra. Särskilt min vänstra handled och ja, jag ÄR ju vänsterhänt. Så när min älskade hund är sövd åker jag raka vägen hem och bäddar ner mig i soffan!

Budskap för onsdag och torsdag

Budskapen kommer från Angel Tarot av Doreen Virtue.

Onsdag

Det har varit en längre tid med stress. Nu behöver du pausa. Ingen tackar dig för att du sliter ut dig helt och hållet. Dra ner på tempot nu. Om du kan ta några dagar ledigt så gör det. Försök då tänka igenom hur du kan förändra din vardag så den blir mer hållbar. Ingen mår bra av för mycket aktiviteter och arbete. Livet består av mer än jäkt från punkt A till punkt B. För dig som också har ett beslut att fatta dra på det så länge du kan och fråga om råd av någon som kan vara objektiv. Lyssna till råden och väga in alla aspekter för bästa beslut.

Torsdag

En dag som kan överraska med något nytt och spännande förslag av någon sort en tillställning eller  en arbetsrelaterad situation du själv inte tänkt att du skulle passa till eller i. Även om det kanske inte är något du vanligtvis gör, är det värt ett försök. Så tacka ja och släpp sargkanten litet. Du kommer tycka att det är fantastiskt roligt. Tro på dig själv, glöm inte, kliv fram och stå kvar!

 

❤Med Kärlek❤

https://www.facebook.com/mrsmagika/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke