Äntligen vår och budskap till er för resten av veckan.

0

Vårvärmen.

Så fantastiskt underbart med solen och värmen. Detta behöver vi alla. Denna vecka har jag spenderat mycket ute med hundarna. Tre av mina är nakenhundar av rasen Chinese Crested Dogs och måste ha kläder. Det är inte poppis alltid. Så grabbarna njuter lika mycket som jag över att slippa krångliga påklädningsprocedurer och ja de blir solbrända. Kai är svart och vit han bränner sig lika lätt som jag.  Gösta är mestadels svart och solen bekymrar honom inte. Lille Sparris ja han kom förra sommaren till oss. Men då så rädd att han inte vågade ut på några längre utflykter. Han har en “choklad gen” och redan nu har lilla nosen fått en kanelbrun färg. Det skall bli spännande att se vilken färg kroppen får.

Här serveras frukost i det “gröna”

 

Veterinärbesök

Årets första veterinärbesök avklarade vi tidigare i veckan. En sten föll från mattehjärtat hundarna är friska och de med krämpor mår bra trots dem. Och nästa vecka skall liten Sparris ta bort en del extratänder. Mina vovvar var så duktiga hos vår veterinär.

Liten Sparris på spaning

Budskap för torsdag- söndag.

Kortleken för dessa budskap är Wiccan Oraclecars

Veckan har präglats av reflektion och självkännedom så här långt och resten av veckan är inget undantag. Korta oc koncisa meddelanden har kommit till mig.

Torsdag

I  bland är det bra att ha litet is i magen. Det är inte alltid bäst med snabba beslut eller ageranden. Så försök att istället för att “köra på” ta ett steg tillbaka och be att få återkomma i frågan. Då får du tänka igenom vad som är bäst för dig och kan se vad som gynnar dig just i denna situation.

Fredag

I bland tar du allt på litet för stort allvar. Du behöver litet roligt också. Att skratta är som att gråta, spänningar släpper och det blir lättare även om livet just nu känns litet motigt. Många litet jobbiga situationer kan kännas mindre besvärliga om du vänder på det hela och ser det från den mer ljusa sidan.

Lördag

Det är bara du som kan förändra dig och din situation. En knackig början kan det bli men håll ut. Du kan och vågar! Det kommer bli bra. För handen på hjärtat du är den som skapar magin i ditt liv ingen annan. Talesättet “Du är din egens lyckas smed” ringer i huvudet.

Söndag

Även om du tycker att du inte har det du vill ha i livet. Så är det rätt fint ändå. I dag är en dag för reflektion. Vad andra har, som du vill ha. Men inte lyckats få till i livet kanske inte alls är vad du önskar egentligen. Fokusera på det fina i ditt liv och du kommer se att de gamla drömmarna och önskemålen faktiskt har skiftat fokus. Och ännu ett talesätt “gräset är inte grönare hos grannen”. När en stirrar sig blind på andras “lycka” är det lätt att glömma att den där lyckan säkert krävt en hel del för att uppnås. Och förresten vad är det som säger att det är deras lycka? så låt dagen gå i tacksamhetens tecken. Lyft blicken och se på riktigt vad du har i ditt liv du kommer bli förvånad.

❤Med Kärlek ❤

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke