Onsdag dag för återhämtning och budskap.

0

Stanna upp ett slag.

Redan onsdag,För mig är det en av de dagar som går i vilans tecken. Avslappning, stilla promenader med hundarna, och om hjärnan orkar läser jag. Ingen radio eller tv och så litet sociala media som möjligt.

De enda dagarna i veckan många upplever att de “äger “sin tid är helgen. Det måste inte vara så. Och som levandes med svårt utmattningssyndrom och även rent kroppsliga sjukdomar så vill jag förmedla att är det så du känner är det dags att byta fokus. Jag gjorde det inte och sitter nu med facit i hand och tro mig det är inte värt det. Vi har bara ETT liv och vårt ansvar är att leva det till fullo på bästa sätt… för O S S inte för någon annan eller något annat. Så stanna upp ett slag i dag. Vänd ansiktet mot solen och känn värmen.

Här kommer budskap för torsdag till söndag.

 

 

 

 

 

 

 

Korten är från Mary El Tarot.

Torsdag

Hälsosamma förändringar behöver göras. Kanske har du precis börjat. Här finns inga genvägar eller undanflykter dessa måste helt enkelt göras och det vet du innerst inne. Låt dig inte nedslås om det inte fungerar fullt ut. Livsstilsförändringar är svåra och behöver få ta litet tid. Släpp inte taget, ge inte upp innan du ens börjat.

Varje gång du tycker du misslyckats slår du på din själ. Det som är “du”.

Att göra så försvagar dig och försvårar för dig att lyckas med vad än du tar dig för.  Ge dig en klapp på axeln du ÄR bra. En kan inte lyckas med allt på en gång. Fortsätt på inslagen väg.

Fredag

Slutet på en situation som inte längre gynnar dig. Det kan kännas vemodigt och stråk av sorg kan komma över dig. Det är som det skall var. Släpp taget och du kommer se att det var mer en börda på slutet. Nu finns plats för något nytt att komma din väg.

Lördag

En intensiv vecka närmar sig sitt slut. Men allt är inte riktigt “färdigt”. Ägna en del av dagen åt att avsluta små irritationsmoment i hemmet. När du börjar går det av bara farten. Dessa små irritationsmoment tar mer energi än du tror. Glöm inte att njuta och släpp in ren luft i ditt hem… vädra,vädra.

Söndag.

Nu är tid för en dag i vila och eftertanke. Det kommer tvivel på dina”förmågor” av något slag. Det finns ett visst mått av avundsjuka på något eller någon. Sluta genast,det föder inte något gott. Utan är som att slå på sig själv. Lyssna inåt och ladda dina själsliga batterier. Ge din själ, kropp och hjärta kärlek i dag.

❤Med Kärlek❤

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke