Budskap.

2

 

Så var det dags att visa vad Fru MagIka ägnar en del av livet åt. För litet över två år sedan bestämde jag mig för att ge mig själv en Tarotlek. Så i mellandagarna tog jag mig till Butik Vattumannen i Stockholm. Länge gick jag där och hade sett för mitt inre hur jag hittade min kortlek. Dessvärre infanns sig inte nphon magisk känsla. Jag satte mig på en pall som stod framför alla kortlekar. Energierna i butiken hade gjort mig helt vimmelkantig eller så var det den intensiva önskan jag byggt upp under så lång tid. Jag vet att jag blundade en stund och tänkte att -nej det blir inga kort. Så slog jag upp ögonen och mitt framför näsan stod en orakellek den sista på hyllan. Jag tog den den var “min”. När jag reser mig ser jag en tarotlek som står litet utanför de andra den står “fel”. Så jag tar ner den. Även den är det sista exemplaret i butiken. Så den följde med hem den med. Dessa två har varit mina följeslagare sedan dess. Jag har flera än dem nu. Men faller ofta tillbaka till just dessa lekar.

Budskap från Wicca Oracle

Det första budskapet kommer från Wicca Oracle. Budskapen gäller onsdag till fredag. Budskapen når dem som de skall.

 

Överst har ni onsdag och torsdag och nederst fredag.

 

 

Onsdag:

Gudinnan talar till dig. Hon vill påminna dig om att du är älskad. Älskad precis som du är. Du förtjänar det goda i livet. Glöm inte att älska dig själv för du är en del av allt. En av många länkar i vårt universum. Alla behövs lika mycket och är värdefulla på sitt eget vis. Så är det motigt just nu, tänk att du är betydelsefull och älskad. Säg det till dig själv innan du går till det där mötet, anställningsintervjun eller de små men tärande konflikterna i relationen, på arbetet eller privat. Du är älskad och förtjänar det goda.

Torsdag

Alrunan kommer med viktigt budskap. Klart och tydligt. Vi är en del av skapelsen, ett med naturen. Den finns inte för oss människor! Vi lever i samexistens. Det är hög tid att göra ditt liv mer i samklang med naturen. Vill vi ha kvar en jord måste alla dra sitt strå till stacken. Inget är för litet. Många bäckar små gör en stor å heter det som bekant. Det handlar också om hälsa se över din livssituation ur ett hälsoperspektiv. Nytt år nya tag. Börja i dag. Ställ dig frågan vad just du kan göra för att leva MED naturen inte PÅ den.

Fredag

Bägaren/kalken eller graalen.

Något känns inte helt i fas med dig. Känslor av sorg och oöverstigliga hinder. Men så är det inte. Det må kännas så. . Att gråta ut och släppa litet på fördämningarna är skönt och rensande. Så gråt. Var inte så hård mot dig själv. Fundera på VAD det är som känns så betungande. När du vet skall du be om hjälp. Det finns flera som vill ge en hjälpande hand. Glöm inte bort du är älskad.

❤Med Kärlek❤

 

  

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Tack för tips, ska åka dit någon dag och försöka hitta för mig! Men när man drar kort, hur får man svaren? Jag har jobbigt med ekonomi mm, läser denna sida varje dag, en är så bra, man mår bättre ändå!

  • Tack Inga-Lill.
   Jag får hjälp av mina guider när jag lägger mina kort. Förutom det så har alla kort en egen innebörd.Själv ville jag ha mer kunskap och valde att gå utbildning för en erfaren sierska.
   Lycka till med Tarotkorten.
   Fru MagIka

Lämna en tanke