Tisseltassel,hemlighter …..och lätt panik.

0

 

Det är en massa hemlighetsmakeri här hemma. Hemlig samtal på makens mobil förs sedan ett tag tillbaka. Det smygs med både det ena och det andra. Jag är inte född i farstun om vi säger så. Allt detta smygande och faktum att jag fyller år om några dagar… inte vilken födelsedag som helst heller jag fyller jämt.

Så jag vet att det vankas något slags firande. Då uppstår ett liiitet liitet problem… För mig. JAG HAR INGA KLÄDER!!! Jo det är klart jag har kläder. Men efter fem år litet drygt som heltidsarbetande med hund och hund som största intresse. Kan jag ju säga att garderoben ser ut där efter. En fin klänning… ja det kanske jag kan skrapa i hop till om det är rea på rean… Då kommer nästa problem. Det spelar INGEN roll hur mycket bling bling jag än skulle kladda på mina grova hikingkängor ( de där jag går i från september till maj). Nä de gör sig helt enkelt inte till klänning alls. De är rekorderliga praktiska hundförarboots helt enkelt.

Mediterar för att stoppa den där paniken som börjar kännas….

Det låter ju hemskt att jag sitter och ojar mig över en fest och faktum att jag kanske får gå dit i mysbrallor och mina vinterkängor. Men jag vill vara fin! Och framförallt…jag har inte kontrollen det är läskigt värre.

Jag kan allt höra viskandet…och makens smusslande som är rörande och jag älskar att han tills litet sedan faktiskt trott att jag inget förstått… Nu ler jag stort. Ni andra ni som vet vad jag vet…. ni ler också.

Så jag mediterar. Salviarökelse, ljus och lugn musik… Det hjälper…..

En födelse dag i livet.

 

I desperation städar jag min garderob..

I hopp om att jag kanske har något som jag kunde förvandla till en klänning med symaskinen… som bokstavligen ramlade sönder i december kom jag sedan på. Ja, ja jag fick i alla fall tömt alla handväskor och tygkassar. Och i en fanns ett bortglömt presentkort på interflora. Vad bättre kan en få än en lyxigt STOR bukett med svenska vita tulpaner i januari.

Och nu får jag bara låta allt ha sin gång… Kontrollfreaket måste släppa taget..

<3 Med Kärlek <3

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke